Sport

Gigi Becali aruncă bomba după eliberarea lui Adrian Mititelu: „S-ar putea să se întoarcă la închisoare în septembrie!”

Gigi Becali, patronul FCSB a pus umărul la eliberarea lui Adrian Mititelu din penitenciar după un an și șapte luni, însă anunță că omul de afaceri s-ar putea întoarce la închisoare!
06.07.2022 | 19:22
Gigi Becali arunca bomba dupa eliberarea lui Adrian Mititelu Sar putea sa se intoarca la inchisoare in septembrie
1,1 milioane de euro a încasat Adrian Mititelu de la Gigi Becali pentru transferul lui Mihai Costea, care i-a adus condamnarea. Sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Adrian Mititelu a fost eliberat de la pușcărie și a oferit primele declarații chiar în fața penitenciarului, unde a fost întâmpinat de întreaga familie. Gigi Becali însă îi dă o veste foarte proastă patronului lui FC U Craiova 1948.

Gigi Becali a contribuit la eliberarea lui Adrian Mititelu: „Dacă nu eram eu de acord nu-l eliberau”

Gigi Becali a vorbit pentru gsp.ro despre eliberarea lui Adrian Mititelu, după condamnarea în urma transferului lui Mihai Costea la FCSB.

ADVERTISEMENT

„Dacă nu eram eu de acord nu-l eliberau. Am trimis un avocat special, astăzi, la Curtea de Apel pentru a transmite instanței că nu ne opunem eliberării. Să vă spun un lucru, Mititelu mai avea de ispășit 32 de zile. Urma să intre la comisie pentru eliberare condiționată. N-a scăpat definitiv”, a surprins patronul FCSB.

Gigi Becali a explicat că Adrian Mititelu nu a fost încă eliberat din închisoare, ci doar sentința a fost suspendată: „Mititelu nu a fost eliberat, ci doar i-a fost suspendată pedeapsa până la revizuire. Asta înseamnă că s-ar putea să se întoarcă la închisoare în septembrie, să facă și cele 32 de zile. Totul depinde de Înalta Curte, care urmează să reglementeze hotărârea CCR. Vom vedea cum”.

ADVERTISEMENT

Ce a declarat Adrian Mititelu după ce a ieșit din închisoare: „Nu am făcut nicio faptă penală! Sunt nevinovat”

Adrian Mititelu a declarat la ieșirea din închisoare că își va căuta dreptatea la CEDO și va da în judecată statul român pentru perioada de aproape doi ani pe care a petrecut-o închis.

„Nu am făcut nicio faptă penală! Așa a fost să fie. Am făcut-o și pe-asta! Probabil că toți vor beneficia de aceste prevederi. Eu vă dau cuvântul meu de onoare că sunt nevinovat.

ADVERTISEMENT

Mereu am sperat că se va face dreptate și încă sper asta! Voi merge la CEDO. Nu știu care o să fie primul lucru pe care o să-l fac, dar vreau să vă spun că libertatea este foarte prețioasă. Când nu o mai ai, atunci vezi cât de importantă e”.

Adrian Mititelu este gata să preia hățurile clubului FC U Craiova 1948: „Vă dați seama că echipa e viața mea. Pentru echipa asta am pierdut foarte mulți bani și am trecut prin multe. O să încerc să fac în așa fel ca cei care au rămas alături de noi, să fie mulțumiți și să le aducem bucuria. De fotbal o să vorbim zilele următoare”.

ADVERTISEMENT

Adrian Mititelu a fost trimis în judecată de DNA în 2016 pentru evaziune fiscală. Motivația a fost faptul că Mihai Costea a fost vândut la FCSB cu 1,1 milioane de euro, deși întreg lotul Craiovei se afla sub sechestrul Fiscului, din cauza unor datorii către stat.

ADVERTISEMENT