Sport

Gigi Becali aruncă „săgeți” în direcția campioanei CFR Cluj: „Fac multe practici acolo în spate”

Gigi Becali pune tunurile pe CFR Cluj după ratarea titlului pentru al șaselea an consecutiv. „E o armată care se ocupă de toate”, susține patronul FCSB-ului.
20.05.2021 | 12:52
Gigi Becali arunca sageti in directia campioanei CFR Cluj Fac multe practici acolo in spate
ADVERTISEMENT

Deși a afirmat în repetate rânduri că ratarea titlului pentru al șaselea an la rând nu îl afectează, Gigi Becali continuă să arunce „săgeți” în direcția campioanei CFR Cluj. Ba chiar acuză anumite jocuri de culise în play-off-ul Ligii 1.

Ei fac multe practici acolo în spate. Bălgrădean să scape mingea în poartă, Bouhenna să ia roșu, ei fac multe practici acolo în spate. Ce cauți tu Bouhenna să joci dacă ai semnat cu CFR Cluj? Nu spui că ai semnat și iei și roșu? E obligatoriu să anunți clubul, e în regulament”, a răbufnit patronul roș-albaștrilor, făcând referire la trecerea algerianului în Gruia.

ADVERTISEMENT

În schimb, e levii lui Edi Iordănescu exultă după cucerirea celui de-al șaptelea titlu din istoria clubului și au un mesaj cât se poate de clar pentru rivali. Imediat după meciul direct, când vor primi trofeul, își doresc ca aceștia să se poziționeze pe două rânduri la ieșirea de pe tunelurile ce duc spre vestiare și să-i aplaude frenetic.

Gigi Becali pune tunurile pe CFR Cluj. Acuză jocuri de culise după ratarea titlului

Eu i-am felicitat pe cei de la CFR, dar eu am felicitat jucătorii pentru că nu au nicio vină. În spate e o armată care se ocupă de toate. Bălgrădean să scape mingea în poartă, Bouhenna să ia roșu, ei fac multe practici acolo în spate.

ADVERTISEMENT

Dacă nu voiam să respect regula, atunci mergeam la Clinceni și le ziceam să nu joace jucătorii mei, să nu joace Popa, Rusescu. Mergeam la Poenaru și îl întrebam cine joacă și îl puneam să joace cum vreau eu, pentru că eu am băgat bani acolo.

Nu a făcut blat cu Sepsi, dar a făcut Bouhenna roșu, nu e mai rău? Nu au vină jucătorii, acolo sunt multe jocuri necurate. De asta îi ajută dracii să câștige campionatul. La anul nu o să mai câștige.

ADVERTISEMENT

Ce cauți tu Bouhena să joci dacă ai semnat cu CFR Cluj? Nu spui că ai semnat și iei și roșu? E obligatoriu să anunți clubul, e în regulament”, a declarat Gigi Becali la Pro X.

Neluțu Varga a dezvăluit secretul succesului: „Prin muncă, nu când stai la televizor”

În altă ordine de idei, patronul campioanei CFR Cluj a dezvăluit secretul din spatele bilanțului său incredibil – patru ani, patru titluri cucerite – și nu a ezitat să-i ironizeze pe rivalii de la FCSB.

ADVERTISEMENT

Sunt foarte fericit. Vreau să le mulțumesc tuturor. Jucătorilor, antrenorilor, tuturor membrilor din staff-ul tehnic, colaboratorilor noștri, familiilor jucătorilor și ale celor din staff… Contează foarte mult spiritul de echipă.

Eu am respect față de performanță, seriozitate și muncă. Pe principiile acestea ne bazăm. Doar atunci când muncești și investești poți să faci performanță. Nu când stai la televizor și când vrei să „devii artist”.

Noi n-am ieșit cu declarații în media, ne-a interesat doar să investim. Este o victorie cu costuri importante și prin asta am sprijinit mereu și echipele naționale. Am avut mereu jucători în prima reprezentativă și în naționala de tineret. Bucuria de a fi campion are și foarte multe costuri”, a explicat Neluțu Varga.


  •  Cota BETANO pentru sezonul viitor din Liga 1: 3,00 este cota pentru “FCSB câștigă titlul”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT