Fotbal intern

Gigi Becali, asalt final pentru Virgil Ghiţă! Patronul FCSB negociază cu Hagi transferul. Exclusiv

19.09.2020 | 18:37
Gigi Becali asalt final pentru Virgil Ghita Patronul FCSB negociaza cu Hagi transferul Exclusiv
Gigi Becali, asalt final pentru Virgil Ghiţă! Patronul FCSB negociază cu Hagi transferul. Exclusiv. Sursa foto: SportPictures.eu
ADVERTISEMENT

Gigi Becali, asalt final pentru Virgil Ghiţă! FANATIK a aflat că patronul celor de la FCSB vrea să îl convingă pe Gheorghe Hagi să îi dea drumul fundașului său. Roș-albaștrii ar dori să îl folosească pe Ghiță în meciul cu Slovan Liberec.

Partida contra cehilor o poate duce pe FCSB în play-off-ul Europa League, însă formația antrenată de Toni Petrea se confruntă cu probleme mari de efectiv după ce a fost lovită de coronavirus.

ADVERTISEMENT

FCSB nu se va putea baza pe niciunul dintre fundașii centrali de bază, după ce Iulian Cristea și Andrei Miron au fost depistați pozitiv. Nici Ovidiu Popescu nu a fost mai norocos, astfel că nici soluția de avarie pentru acel post nu mai este disponibilă. FCSB l-a adus deja pe Graovac, de la Astra, informație oferită de FANATIK.

Gigi Becali, asalt final pentru Virgil Ghiţă! Cum poate juca în Europa League

Problemele din zona centrală a apărării le-au dat bătăi de cap oficialilor FCSB în ultimele zile, iar roș-albaștrii sunt în căutare de soluții. Deși l-au adus deja pe Daniel Graovac, de la Astra Giurgiu, conducătorii celor de la FCSB încearcă să rezolve un transfer mult mai important.

ADVERTISEMENT

Virgil Ghiță, apărătorul central în vârstă de 22 de ani pe care Viitorul Constanța l-a promovat din propria academie, este principala țintă a lui Gigi Becali. FANATIK a aflat că patronul celor de la FCSB negociază pentru aducerea apărătorului care poate încă să fie înscris pe lista UEFA, în așa fel încât să aibă drept de joc în meciul de joia viitoare!

FCSB a transmis deja către UEFA lista fotbaliștilor eligibili pentru partida contra celor de la Slovan Liberec, însă are dreptul să adauge încă doi fotbaliști până miercuri seară. Informația a fost dezvăluită de Mihai Stoica.

ADVERTISEMENT

„Pentru noi, meciul cu Liberec este extrem de important. Până azi la miezul nopții (n.r. – joi, 18 septembrie 2020) noi trebuie să trimitem lotul la UEFA, dar putem să trecem doi jucători noi pe listă până cu 24 de ore înainte de meci. Suferim la fundași centrali și ne rugăm să fie negativ Andrei Vlad”, a spus Mihai Stoica ieri, la Digisport.

FCSB au rezolvat deja venirile lui Cătălin Straton și Daniel Graovac, însă încearcă să mai facă și alte mutări înainte să comunice către UEFA cele două nume pe care le vrea adăugate la lista de fotbaliști disponibili pentru meciul cu Slovan Liberec.

ADVERTISEMENT

Cu siguranță, Straton va fi soluția aleasă pentru postul de portar, fiind greu de crezut că FCSB va mai aduce alt goalkeeper până joi. Pentru postul de fundaș central, însă, Becali încearcă aducerea lui Ghiță, iar Graovac este doar soluția de avarie.

 

ADVERTISEMENT