News

Gigi Becali, asaltat de mai mulți nevoiași la palat. Cum a reacționat omul de afaceri

19.04.2021 | 19:52
Gigi Becali asaltat de mai multi nevoiasi la palat Cum a reactionat omul de afaceri
ADVERTISEMENT

Recunoscut pentru mărinimia sa când vine vorba de donații, Gigi Becali a fost asaltat luni, la palat, de zeci de nevoiași, gata să primească bani de la latifundiar. Reacția afaceristului a fost însă una care nu le-a fost pe plac. 

Deși mai sunt două săptămâni până la Paște, locația lui Becali din Aleea Alexandru a fost împânzită de mai mulți cetățeni, gata să profite de ”donațiile” patronul FCSB.

ADVERTISEMENT

Surprize-surprize însă pentru nevoiașii plini de speranță. De data aceasta, omul de afaceri a închis robinetul și nu s-a mai oprit să ofere bani cu nemiluita ca odinioară.

Palatul lui Gigi Becali, asaltat de nevoiași. Reacția neașteptată a omului de afaceri

Dacă în ultimii ani, Gigi Becali a făcut un obicei din a le acorda ajutoare în bani oamenilor fără posibilități care-l așteaptă în fata reședinței sale de lucru din centrul Bucureștiului, luni, omul de afaceri a întors foaia.

ADVERTISEMENT

Conform celor de la sport.ro, de această dată Becali nu a mai coborât din mașina sa de lux, așa cum obișnuia să facă în trecut.

Acesta le-a făcut însă semn oamenilor să se dea din fața sa. Posomorâți, cei veniți să primească ceva de la patronul milionar au fost nevoiți să plece cu mâna goală.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali, darnic cu nevoiașii în luna martie

Persoanele venite luni la palatul lui Becali din Aleea Alexandru au avut probabil în minte imaginile de la începutul lunii martie, atunci când latifundiarul a fost mult mai darnic.

Pe 3 martie, Becali a împărțit bani pentru aproape 50 de oameni la palat. Imaginile de atunci au surprins, dat fiind faptul că Becali a transmis ca va renunța să mai dea bani.

ADVERTISEMENT

Care este averea lui Gigi Becali

Gigi Becali (62 de ani) a rămas în urmă în topul celor mai bogați oameni de afaceri români. În ierarhia din 2021, Forbes România a anunțat că averea lui Gigi Becali este evaluată la sub 100 milioane de euro.

La finalul lui 2019, averea lui Becali era estimată de Capital la 400-450 de milioane de euro (aproximativ 2 miliarde de lei), acesta aflându-se pe locul 11 în clasamentul celor mai înstăriți români.

ADVERTISEMENT