Gigi Becali. A găsit vinovatul! “M-a băgat în PUŞCĂRIE”

Daniel Vlad   
în Stiri sportive
11/01/2015, 00:06
Gigi Becali. A găsit vinovatul! “M-a băgat în PUŞCĂRIE” GALERIE FOTO

GIGI BECALI. Latifundiarul din Pipera s-a plîns apropiaţilor săi că Toni Doboş a fost cel care i-a ajutat pe procurorii de la DNA să finalizeze “Dosarul Valiza” în favoarea lor după ce a “sifonat” acestora aproape toate lucrurile pe care doreau să le afle.

GIGI BECALI Gigi Becali a mai primit o lovitură dură din partea magistraţilor pe 4 iunie 2013. După mai bine de cinci ani de procese, latifundiarul din Pipera a fost condamnat defintiv la 3 ani de închisoare cu executare în “dosarul Valiza”. Chiar dacă iniţial, pe fond, acesta fusese achitat de judecători. Între timp, unul dintre oamenii cheie din acest dosar a fost Toni Doboş, care, se spune, a ajuns la un acord cu procurorii DNA. Cercetat de organele judiciare şi pus sub acuzaţia de complicitate la dare de mită după ce s-a refăcut fizic în urma accidentului auto, acesta a recunoscut suspiciunile procurorilor pentru a nu fi trimis în spatele gratiilor.

Citeşte şi: EXCLUSIV! Gigi, cercetat pentru plagiat!

anton-dobos-urmarit-penal-dna-dosar-valiza

“Dacă nu recunoaşteam, intram la puşcărie”

GIGI BECALI. Astfel, FANATIK.RO a aflat că fostul internaţional a ajuns la o înţelegere cu procurorul de caz, cu care a şi încheiat un acord de recunoaştere a vinovăţiei, astfel că pedeapsa pe care a primit-o a fost de doi ani şi şase luni cu suspendare. Informaţiile obţinute de FANATIK.RO au fost confirmate, parţial, şi de partea acuzată. “Dacă nu recunoaşteam, probabil aş fi ajuns şi eu în închisoare. O să las timpul să treacă, iar după o perioadă o să vorbesc şi eu mai multe despre acest subiect“,a declarat Doboş la ieşirea de la Tribunal.

Citeşte şi: Logodnica lui Dodel, AMANTA lui Becali!

big_e0daac8bd4ba9e6e2c77f15fc149d636

“Ştiam că Toni m-a turnat”

GIGI BECALI. Aceste declaraţii i-au fost transmise şi lui Gigi Becali, de către apropiaţii săi, imediat după ce aceştia le-au aflat, iar reacţia patronului clubului din Ghencea a fost pe măsură. “Nu mai avea nici un rost să neg şi eu în faţa judecătorilor. Din motivul ăsta am şi recunoscut tot în faţa lor, atunci cînd a avut loc ultimul termen înainte de sentinţă. Ştiam de mult că Toni mă dăduse în gît şi a colaborat cu procurorii. Eram convins că ăia i-au garantat că, dacă mă va turna pe mine, atunci nu îi va cere lui pedeapsă cu executare. Asta s-a şi întîmplat. Şi Toni a fost unul dintre cei care m-au băgat la puşcărie”, a reacţionat patronul clubului din Ghencea.

Închide ×