Fotbal intern

GIGI BECALI. Ultima lovitură Nu mai vorbeşte cu nimeni!

UPDATE 15:37 / Victor Ponta a spulberat şi ultima speranţă a lui Gigi Becali în privinţa graţierii. "Îl anunţ şi pe noul preşedinte că mîine vom convoca şedinţă la parlament pentru a...
17.11.2014 | 16:22
GIGI BECALI Ultima lovitura Nu mai vorbeste cu nimeni
ADVERTISEMENT

UPDATE 15:37 / Victor Ponta a spulberat şi ultima speranţă a lui Gigi Becali în privinţa graţierii. “Îl anunţ şi pe noul preşedinte că mîine vom convoca şedinţă la parlament pentru a respinge definitiv legea amnistiei şi graţierii”, a declarat Victor Ponta în cadrul unei conferinţe de presă. 

UPDATE 12:30 / Vestea că Iohannis este noul preşedinte al României nu i-a căzut deloc bine lui Gigi Becali, avînd în vedere că acesta aştepta graţierea din partea lui Victor Ponta, în cazul în care acesta ar fi cîştigat alegerile. Conform apropiaţilor lui Gigi Becali, acesta era negru de supărare de dimineaţă şi nu a avut nici măcar poftă de mîncare, fiind pentru prima dată de cînd se află în detenţie cînd refuză să mănînce. Sursele FANATIK.RO au explicat trăirile pe care patronul Stelei le-a avut: “Este dărîmat de supărare, şi-a pierdut şi glasul, speranţele. N-a avut poftă de mîncare, simte că libertatea iar se îndepărtează. El chiar spera că va fi graţiat, însă din moment ce a ieşit Iohannis, ştie că şansele pentru aşa ceva sînt infime”. Mai mult, situaţia l-a afectat atît de mult pe Gigi încît acesta a mers la locul său de muncă la Academie, s-a închis în birou şi nu vorbeşte cu nimeni. Nu face altceva decît să privească ploaia de afară şi să citească din cartea sa de rugăciuni.

ADVERTISEMENT

PARIU FARA RISC de pâna la 150 Ron la Unibet! Fa-ti si tu un cont acum!
UPDATE 11:05“Rog Parlamentul ca mîine să pună pe ordinea de zi legea aministiei şi a graţierii şi să o pice. Vreau să nu se mai repete ceea ce s-a întîmplat în Diasporă! Îi respect pe cei din Diasporă care şi-au petrecut multe ore în frig şi ploaie ca să voteze! Le mulţumesc! Cineva trebuie să suporte consecinţele votului catastrofal organizat în Diasporă. Guvernul va trebuie să analizeze situaţia, iar cei vinovaţi să răspundă cu funcţia!”, a declarat Klaus Iohannis în cadrul unei conferinţe de presă.

––––––––––––––––––––––––

GIGI BECALI. Una dintre cele mai fierbinţi teme ale campaniei electorale a fost Legea Amnistiei şi Graţierii, care a fost iniţiată de PSD şi care se va discuta în Parlament. Mai mult, Ponta a anunţat de curînd, că dacă ajunge preşedinte, că primul care va fi graţiat este chiar Gică Popescu.

ADVERTISEMENT

GIGI BECALI. Aflat în comuna Dobrun, în plină campanie, Ponta i-a transmis unui susţinător aflat în apropiere: “Băsescu în locul lui Gică Popescu. Aşa facem”. Subiectul a fost discutat pe larg şi în dezbaterea publică, de la B1 TV, unde Iohannis a anunţat că, dacă devine preşedinte, această lege nu va exista şi automat graţierile nu vor fi posibile.

GIGI BECALI. Mai mult, adversarul lui Ponta a transmis un mesaj clar: “Vreţi să eliberaţi corupţii!”. Totodată, prin aceste cuvinte, Klaus Iohannis a închis astfel şi orice posibilitate ca Gigi Becali să primească o eventuală graţiere! Cum el a fost numit preşedinte, şansele ca Gigi Becali şi Gică Popescu să fie eliberaţi au devenit nule!

ADVERTISEMENT