Sport

Gigi Becali așteaptă să dea o nouă lovitură: „O să iau bani mulți pe Ianis Stoica”. Cu ce impresar va semna jucătorul

Patronul FCSB, Gigi Becali, nu este tentat să-i dea drumul lui Ianis Stoica la Arsenal Londra pentru 10 milioane de euro, deoarece așteaptă să-i crească valoarea de trei ori.
29.11.2021 | 12:38
Gigi Becali asteapta sa dea o noua lovitura O sa iau bani multi pe Ianis Stoica Cu ce impresar va semna jucatorul
ADVERTISEMENT

Ianis Stoica este noua perlă a FCSB, iar patronul FCSB a declarat că așteaptă ca jucătorul să ajungă la valoarea de 30 de milioane de euro.

Gigi Becali nu va vinde un jucător cu 29 de milioane de euro, dacă el valorează 30

Îmi fac speranțe să iau bani mulți pe Ianis Stoica, pentru că de când au crescut prețurile în fotbal la câteva sute de milioane, am demonstrat că eu vând cu ce preț merită marfa. Pe Chiricheș l-am vândut cu 10 milioane, iar după aia s-a dat cu 7. Pe Stanciu l-am vândut cu 10 și a fost dat cu 5.

ADVERTISEMENT

Aici nu mai este vorba de România, ci de valoarea jucătorului. Dacă eu aș avea un jucător de 30 de milioane, cu siguranță că nu va pleca cu 29. Și atunci, de când au crescut prețurile, eu aștept un astfel de jucător”, a declarat Gigi Becali la Pro X.

Gigi Becali este foarte mulțumit de ceea ce face Ianis Stoica pe teren

Până când va apărea și Dumnezeu va vrea, am să aștept. Și, ce am zis? Este Ianis, care poate ajunge la cota asta. Ianis este nouar. Este greu să găsești un nouar marcator.

ADVERTISEMENT

Este tânăr, este foarte puternic, vede bine jocul, atacă bine, știe să intre în clinciuri cu adversarul. Are un talent al lui. Și echipele caută un astfel de jucător. De asta am spus că aștept”, a dezvăluit patronul FCSB.

Gigi Becali îl lasă pe Ianis Stoica să semneze cu firma de impresariat a vărului Giovanni

Pe mine nu mă mai interesează ce s-a întâmplat la transferul lui Dennis Man la Parma. M-a sunat Giovanni și mi-a spus: «Măi, Gigi, uite, a venit tatăl lui Ianis și a spus că vrea să semneze cu firma noastră. Ești de acord?».

ADVERTISEMENT

Și i-am spus: «Giovanni, nu mă interesează. Nu mă întreba dacă sunt de acord, pentru că jucătorul face ce vrea și semnează cu cine vrea. Nu am nicio treabă», i-am zis. Și atunci, ce scandal să fie?”, a încheiat Gigi Becali.

Gigi Becali a dezvăluit că Arsenal a oferit 7,5 milioane de euro pe Ianis Stoica

Atacantul care a marcat 6 goluri în acest sezon, patru în Casa Pariurilor Liga 1 și alte două în Cupa României, are o valoare de piață de doar 450.000 de euro, conform transfermarkt. Gigi Becali susține că oferta clubului englez Arsenal Londra este una ce poate fi considerată fabuloasă pentru un fotbalist atât de tânăr.

ADVERTISEMENT

Eu la ora asta am 7,5 milioane de euro (n.r. – oferta celor de la Arsenal) pe Ianis Stoica. Da, tată! Şi eu vreau 10 milioane plus 20% (n.r. – dintr-un viitor transfer)”, a declarat Gigi Becali, pentru as.ro.

Și Ilie Dumitrescu recunoaște că Ianis Stoica este un jucător cu potențial mare

La rândul lui, Ilie Dumitrescu a explicat că Ianis Stoica are un potențial imens și o atitudine potrivită pentru a face față la un club ca Arsenal, dar l-a avertizat spunând că în Academia de Fotbal a „tunarilor” mai există puști care prezintă aceleași calități.

Este un jucător cu un potențial foarte mare, cluburile mari investesc în jucători buni, tineri și cu cifre bune. Va fi greu să facă pasul direct în Premier League, dar poate fi împrumutat sau poate fi juca la U23, la reserve team, cum spun ei.

Este nevoie de puțină pregătire, la ce înseamnă antrenament. Dacă va ajunge acolo, va intra într-un program special. Va juca la echipa de tineret la Arsenal și după va fi luat la antrenamentele echipei mari”, a spus fostul atacant.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – UTA Arad: 2,15 este cota pentru „Total goluri: peste 2,5”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT