Fotbal intern

Gigi Becali așteaptă să se îmbogățească după Euro de tineret: ”O să le arate cine e Moruțan din România”

18.03.2021 | 13:19
Gigi Becali asteapta sa se imbogateasca dupa Euro de tineret O sa le arate cine e Morutan din Romania
ADVERTISEMENT

Finanțatorul echipei FCSB, Gigi Becali, așteaptă să se îmbogățească după turneul final al Euro de tineret și crede că jucătorii săi vor fi la mare căutare după această competiție.

Selecționerul Adrian Mutu a convocat nu mai puțin de șase jucători de la liderul din Liga 1 pentru faza grupelor de la Campionatul European U21.

ADVERTISEMENT

Marea speranță a tricolorilor mici este Olimpiu Moruțan, cel care a ales să joace cu numărul 10, și pe care patronul FCSB-ului speră să-l vândă cu multe milioane.

Euro de tineret, piață de desfacere pentru Gigi Becali

Deși inițial nu a vrut să-și lase jucătorii la Euro de tineret, Gigi Becali s-a răzgândit și acum își freacă mâinile pentru că așteaptă ca cei șase jucători de la FCSB să rupă gura târgului la turneul final, iar apoi să apară oferte importante de transfer în străinătate.

ADVERTISEMENT

”După meciurile de la Campionatul European de tineret prețurile jucatorilor de la FCSB vor crește cu încă 5 milioane de euro la fiecare. Păi Moruțan nu e fotbalist? Acolo o să le arate el cine este Moruțan din România. Lasă că știu eu că mulți vor sta pe acolo cu ochii pe jucătorii de la noi”, a declarat Becali pentru prosport.ro.

”Dar să nu creadă impresarii ăștia că Gigi Becali își va da marfa la prima strigare. Nu tată, ai bani, atunci stăm de vorbă. Nu ai bani de jucătorii mei, atunci nici să nu mă cauți. Că sunt arabi, americani, turci sau italieni, le spun la toți că Becali are marfă scumpă. Pe ce banii se transfera sârbii? La noi nu se poate așa…”, a completat el.

ADVERTISEMENT

Becali a refuzat 10,5 milioane de euro pentru Moruțan

Pe lângă cei șase jucători care vor verge la turneul final Euro U21, Andrei Vlad, Denis Haruț, Răzvan Oaidă, Darius Olaru, Olimpiu Moruțan și Octavian Popescu, FCSB mai are doi fotbaliști pe lista de rezerve în cazul unor nedorite accidentări. Este vorba de Adrian Șut și Gabriel Simion.

FANATIK a anunțat în exclusivitate că Gigi Becali a primit la începutul anului o ofertă de transfer de 10,5 milioane de euro pentru Olimpiu Moruțan de la un club din Emiratele Arabe Unite, dar patronul a refuzat dorind să obțină o sumă mai mare pe jucătorul adus de la FC Botoșani.

ADVERTISEMENT

În urmă cu o lună, jurnaliștii turci au avansat informația că Olimpiu Moruțan ar fi dorit de Fatih Terim la Galatasaray. Impresarul Giovani Becali a confirmat interesul, dar a dezvăluit că elanul turcilor s-a tăiat foarte repede, atunci când au aflat care sunt pretențiile financiare ale lui Gigi Becali, 15 milioane de euro.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – CFR Cluj: 1,72 este cota pentru “nu marchează ambele și sub 3,5 goluri marcate”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT