Fotbal intern

Gigi Becali, atac devastator la Istvan Kovacs şi Răzvan Burleanu: ”E prea mare hoție, nemernicilor”

16.02.2021 | 17:38
Gigi Becali atac devastator la Istvan Kovacs si Razvan Burleanu E prea mare hotie nemernicilor
Gigi Becali. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

FCSB a pierdut ultimele două meciuri din Liga 1, iar finanțatorul Gigi Becali a ieșit la atac. Mai mulți arbitri și șeful FRF au fost jigniți fără menajamente de latifundiarul din Pipera.

Becali reproșează maniera de arbitraj de care a avut parte echipa lui în partide cheie din Liga 1, la capătul cărora FCSB putea să se desprindă decisiv în fruntea clasamentului.

ADVERTISEMENT

Becali nu s-a ferit să spună că există o conspirație împotriva lui și a echipei FCSB, iar șeful FRF, Răzvan Burleanu și arbitru Istvan Kovacs fac ”jocurile” CFR-ului, a mai spus Becali.

Istvan Kovacs, principalul vizat al lui Gigi Becali

Gigi Becali nu uită că în multe cazuri la meciurile dintre FCSB și CFR a fost delegat arbitrul Istvan Kovacs care, în opinia patronului de la FCSB este omul de casă al campioanei țării.

ADVERTISEMENT

”Dacă vă uitați la ultimele noastre meciuri o să vedeți că mereu am avut cel puțin un penalty neacordat. Dar noi suntem pe primul loc! Și avem și 6 puncte avans față de CFR Cluj, pe care le-am pierdut în meciurile directe. Alea sunt punctele lui Kovacs. De ce-l dai pe Kovacs? După ce a făcut ce a făcut îl dai iar? Kovacs e omul lor, ne-a distrus mereu. 

E prea mare hoție! Poți să ții cu o echipă, dar așa ceva? Camora, la meciul cu noi, oprește mingea cu mâna. A văzut că se duce mingea la unul de la noi. Și nu dai henț… Și dai penalty că sare Miron la cap și dă unul cu capul în capul lui Miron”, a rememorat Becali la GSP.

ADVERTISEMENT

Nu s-a mai putut abține și a spus tot

Vorbind despre președintele FRF, Becali a mai îndulcit tonul, de teama unei noi amenzi, dar tot i-a reproșat lui Burleanu faptul că nu ia măsuri împotriva arbitrilor care greșesc. Ce a urmat depășește orice imaginație.

”Nu spun că Burleau e implicat, dar e președintele FRF. Trebuie să ia măsuri! Să facă ceva. Nu se bagă el în așa ceva pentru că e deștept. O spună: ’Stai, că îi dăm o amendă acum lui Becali’. Bă, voi sunteți nebuni! Puteți să vă dați și peste cap, mă nemernicilor! Ce vreți? Să nu vorbim despre mizeriile pe care le faceți?

ADVERTISEMENT

Să tac eu din gură, nemernicule? Nu tac, mă nemernicilor! Băi nemernicilor, cât să mai tac? Am zis să tac, să tac, să tac, să tac. Dar nu mai pot, mă! Voi îl faceți și pe mut să vorbească cu nemerniciile voastre, bă”, a tunat Becali la GSP.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Chindia Târgoviște: 14,50 este cota pentru „2 și peste 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT