Fotbal intern

Becali, atac dur de Ziua Armatei: “Echipa lor se va desfiinţa!”

Învins de CSA în ultimul "război" juridic pe tema apartenenţei mărcilor Steaua deţinute de Armată, finanţatorul FCSB, Gigi Becali, a ieşit la atac chiar pe 25 octombrie. De Ziua Armatei, omul...
25.10.2017 | 12:48
Becali atac dur de Ziua Armatei Echipa lor se va desfiinta

Învins de CSA în ultimul “război” juridic pe tema apartenenţei mărcilor Steaua deţinute de Armată, finanţatorul FCSB, Gigi Becali, a ieşit la atac chiar pe 25 octombrie. De Ziua Armatei, omul de afaceri a făcut mai multe declaraţii dure la adresa generalilor, pe care îi acuză că profită de munca sa din ultimii 13 ani.

“Vorbeam cu Mihai Stoica şi îi ziceam «Băi MM, tu îţi dai seama în ce ţară trăim?» Eu am luat echipa în 2004, am dus-o în cupele europene, am câştigat campionate şi am făcut coeficient ţării. Am adus zeci de milioane de euro din cupele europene şi alte zeci de milioane din transferuri. Acum vin unii şi zic «Vrem să-ţi luăm marca şi emblema»”, a afirmat Becali. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi din Cupa Romaniei

Gigi Becali afirmă că-i va învinge în final pe cei de la CSA

Acesta a trecut apoi la jigniri directe la adresa celor ce conduc CSA. “Băi nenorociţilor, lăsaţi ţara să respire, comuniştilor, oameni de nimic! De ce să cheltuiţi bani de la bugetul ţării? Vă luaţi de Becali, care a adus atâţia bani în ţară?”, a tunat patronul FCSB.

Gigi Becali crede că, în cele din urmă, echipa lui Lăcătuş se va desfiinţa. “Ei vor să mă distrugă. Diavolul din ei vrea să mă distrugă. Dar eu o să îi biruiesc pe toţi. Cu cine să discut? Cu Talpan? Nu vrea nimeni să vorbescă, doar să distrugă şi să dea bani de la buget. Nu-mi pasă de CSA Steaua. Echipa lui Lăcătuş se va desfiinţa. Nu va promova”, a mai spus Becali la Pro X.