ADVERTISEMENT
Fotbal intern

Gigi Becali, atac dur la Valeriu Iftime: “S-a întâlnit hoțul cu prostul? Să stea în banca lui”

Autor: Francisc Oprea | 09.11.2019 | 00:14
Gigi Becali, atac dur la Valeriu Iftime:
Cum a îmbogățit-o Gigi Becali pe FC Botoșani. Sume uriașe plătite pe jucătorii transferați. Sursa foto: Sportpictures

Gigi Becali a lansat un atac către Valeriu Iftime, după ce patronul de la FC Botoșani s-a arătat deranjat de faptul că Mihai Roman, împrumutat în Moldova de la FCSB, nu poate evolua în meciul direct. Latifundiarul din Pipera susține că a fost păcălit în dese rânduri de Iftime, oferind ca exemplu situația lui Cătălin Golofca, iar Roman a primit 50.000 de euro să meargă înapoi la Botoșani.

ADVERTISEMENT
  • Cota BETANO FC Botoşani – FCSB: 2.40 pentru scor victoria oaspeților – vezi toate cotele aici (P) 

Gigi Becali, atac la Valeriu Iftime

Gigi Becali i-a răspuns lui Valeriu Iftime, cel care și-a declarat nemulțumirea legată de faptul că Mihai Roman nu poate evolua în meciul dintre FCSB și Botoșani, programat sâmbătă de la ora 20:30, în etapa a 16-a din Casa Pariurilor Liga 1. Becali îi reproșează lui Iftime modul în care a fost gestionată situația lui Cătălin Golofca, fotbalist cumpărat de roș-albaștri cu 400.000 de euro, cedat apoi gratis la Botoșani și vândut pe 300.000 de euro la rivala FCSB-ului la titlu, CFR Cluj. În plus, Becali declară că Mihai Roman a primit 50.000 de euro pentru a se întoarce la Botoșani.

ADVERTISEMENT

Iftime v-a spus doar ce i-a convenit lui, dar eu îi transmit să stea în banca lui, că nu este frumos să ne bălăcărim prin presă. Eu îl întreb doar atât: s-a întâlnit cumva hoțul cu prostul? Păi, a uitat ce s-a întâmplat cu Golofca? Câți bani i-am dat eu pe el când l-am adus la FCSB? 400.000 de euro, corect?! Câți mi-am recuperat din ei după ce i l-am dat înapoi la Botoșani? Am rămas cu buza umflată. Iar el ce a făcut? L-a vândut apoi pe domnul Golofca și la CFR Cluj, pe 300.000 de euro, iar mie mi-a dat ceva din ei? Nu mi-a dat nimic. Păi, cum facem?

Să vă spun eu cum a stat treaba și cu Roman. I-am dat bani lui Iftime când l-am luat? I-am dat! Ştiți cât am tras eu ca să scap de Roman? I-am dat de la mine și 50.000 de euro, că nu voia să plece înapoi la Botoșani. Ii spun lui Iftime că eu nu am prieteni la fotbal. Singurul meu prieten este Dumnezeu. Să respecte clauza din contract. Să fie foarte clar. Contractul este contract. Este semnat de ambele părți. La revedere! Hai să vedem cine bate în meciul direct, nu să vorbim prin presă și să ne plângem că i-a făcut Becali una și alta. El ce vrea acum? Eu să pierd și meciuri, dar și bani, nu? Nu se poate!“, a declarat Gigi Becali pentru Prosport.

ADVERTISEMENT

Roman nu joacă în meciul direct

FCSB și Botoșani se întâlnesc în returul sezonului regular, într-un meci programat sâmbătă de la ora 20:30. Mihai Roman, fotbalist împrumutat de echipa lui Gigi Becali în nordul Moldovei nu are drept de joc, clauză stipulată în contractul semnat în ultimele ore ale perioadei de transferuri încheiată la începutul lunii septembrie.

În meciul tur, cei de la Botoșani s-au impus cu 2-0. Înaintea jocului din runda a 16-a din Casa Pariurilor Liga 1, cele două echipe sunt despărțite în clasament de doar două puncte.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!