Sport

Gigi Becali, noi atacuri la adresa lui Edi Iordănescu: „Deocamdată, nu a realizat nimic!”. Ce spune de Budescu

Finanțatorul FCSB continuă să-l „mitralieze” pe antrenorul principal Edward Iordănescu, spunând că acesta încă nu a obținut niciun rezultat remarcabil la echipa roș-albastră.
11.11.2021 | 15:32
Gigi Becali noi atacuri la adresa lui Edi Iordanescu Deocamdata nu a realizat nimic Ce spune de Budescu
ADVERTISEMENT

A fost suficient un rezultat de egalitate al celor de la FCSB, 0-0 în deplasare cu FC Voluntari, în etapa a 15-a a campionatului, ultima a turului, pentru ca finanțatorul Gigi Becali să iasă din starea de confort.

Gigi Becali insistă că Edi Iordănescu trebuia să-l schimbe pe Budescu la pauză

Edi Iordănescu a fost numit antrenor principal la FCSB pe 18 august 2021, după ce echipa roț-albastră a fost învinsă în etapa a 5-a de Rapid cu 1-0, înlocuindu-l pe Dinu Todoran. De atunci, echipa a obținut șapte victorii, două remize și a suferit o înfrângere.

ADVERTISEMENT

Rezultatul care l-a nemulțumit pe Gigi Becali a fost rezultatul de egalitate, 0-0, în deplasare, cu FC Voluntari, în ultima etapă a turului. Și, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate, scandalul a plecat de la atitudinea lui Budescu.

Toată chestia a plecat după ce l-a schimbat pe Budescu în minutul 66. A dat șapte exterioare. Credea că a venit la FCSB să-l laude crainicul. Aici se joacă fotbal, nu se dau exterioare.

ADVERTISEMENT

Edi nu trebuie să-i atragă atenția, trebuie să-l schimbe la pauză! Am fi câștigat meciul fără el. De aici au plecat toți nervii mei”, a afirmat Becali.

După care Gigi Becali a trecut la antrenorul Edi Iordănescu. „Să mă împac cu Edi? M-am certat eu cu el? Eu am spus doar că nu jucăm nimic, o spun și acum.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali nu este interesat de clauza din contractul lui Iordănescu

Nu pot să spun că jucăm bine. Dar încă am încredere în el. Eu îmi văd de treaba mea, el își vede de treaba lui. Comandă altul pe banii mei? Nu se va mai întâmpla asta. Deocamdată, Edi nu a realizat nimic. Să vedem ce se va întâmpla în retur.

Are și timp să-și impună filosofia. Eu nici n-am citit contractul. Critic când vreau eu, îl critic și pe el. Asta e tactica mea, să atrag atenția, să se trezească și jucătorii. Îmi închide vreodată Edi gura? Să fim serioși! Nu mai pot eu de 500.000”, a declarat Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali a întrecut orice limită

Unul dintre cei care i-au luat apărarea tehnicianului este Florin Lovin, fostul fundaș al Stelei. „Am avut atâta încredere în acest proiect, când a venit Edi Iordănescu. Că vom avea un club normal, în care patronul este patron și asigură antrenorului ce este nevoie, iar antrenorul ia deciziile.

Dar s-a întrecut orice limită. Pentru mine, ceea ce se întâmplă este foarte grav. Am ieșit din sfera normalului. Am vorbit cu Edi și empatizam cu el, ca suporter al FCSB-ului chiar mă rog să continue cu rezultatele bune, pentru că doar rezultatele pot oferi o oarecare liniște.

Legat de jocul-spectacol, ai nevoie în primul rând de rezultate, să ai un fundament. Nu poți să fii pe locul 7 și să joci spectaculos. FCSB nu e o echipă oarecare, își propune an de an câștigarea campionatului”, a declarat Lovin la PRO X.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – FC Botoșani: 4,90 este cota pentru „2 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT