Am vorbit cu George Maior de ziua Europei. L-am simțit că a așteptat să rămână doar el cu mine ca să-mi strângă mâna. Era după sponsorizarea aceea și după arestarea din dosarul mașina. A așteptat să mă felicite pentru tot ceea ce fac. Dar nu înțeleg de ce nu mi-a dat și mie telefon dacă mă respecta așa mult. Văd că mai mult l-a respectat pe Cornel Dinu. Vezi dacă ești dinamovist. Vă dați seama cum se apără milițenii între ei!

Gigi Becali, atac frontal la George Maior, fostul șef SRI! Gigi Becali la conferinta de presa a prezentarii noului antrenor al FCSB, desfasurata la Palatul din Aleea Alexandru din Bucuresti, marti 27 decembrie 2018. © FOTO Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
Gigi Becali a mers la închisoare pentru Cazul Valiza

Becali, acuze dure

Cum l-a apărat milițianul Maior pe milițianul Dinu! La milițieni nu contează dacă le dai sau nu le dai. Ei îți iau banii și te bagă și la pușcărie”, a declarat Gigi Becali pentru Antena 3. În cele din urmă, meciul care a încins spiritele, Dinamo – Steaua, disputat în 2008 s-a terminat cu scorul de 2-1 pentru câini. Golurile haitei au fost marcate de Ionel Dănciulescu și Florin Bratu, respectiv Sorin Ghionea.

De remarcat că partida s-a jucat în etapa 33, penultima, și rezultatul ei a contribuit din plin la câștigarea titlului de către CFR Cluj. Ardelenii aveau să se impună la Universitatea Cluj și deveneau campioni.

  • 4 mai 2008 a fost data la care s-a desfășurat partida Dinamo – Steaua la care a făcut referire Cornel Dinu