Sport

Gigi Becali s-a săturat de Constantin Budescu! Atac la adresa „Magicianului”: „Trebuie să termine fotbalul! Nu cred că o să-l mai vedem pe teren!”

Gigi Becali, patronul FCSB-ului, a vorbit în termeni duri despre Constantin Budescu, după victoria obținută de echipa sa în fața rivalei Rapid, scor 3-1.
16.12.2021 | 12:20
Gigi Becali sa saturat de Constantin Budescu Atac la adresa Magicianului Trebuie sa termine fotbalul Nu cred ca o sal mai vedem pe teren
Gigi Becali și Constantin Budescu
ADVERTISEMENT

Constantin Budescu a jucat încă din primul minut al partidei FCSB – Rapid. Însă, „Magicianul” a fost folosit pe postul de atacant, deși poziția sa de bază este cea de mijlocaș.

Gigi Becali, atac la adresa lui Constantin Budescu

Latifundiarul din Pipera s-a arătat foarte nemulțumit de prestația lui Constantin Budescu din meciul cu Rapid. Acesta susține că jucătorul, revenit în această toamnă la FCSB, ar trebui să se retragă din fotbal.

ADVERTISEMENT

Totodată, finanțatorul FCSB-ului nu crede că mijlocașul, în vârstă de 32 de ani, va mai prinde meciuri la echipa roș-albastră.

„Budescu nu este Budescu. Aseară, a fost altceva, nu stiu ce a fost. Oricât de mare talent ar avea un jucător… bă, în momentul în care mingea e la tine și nu ai iuțime să o păstrezi și ți-o fură adversarul, trebuie să cam termine fotbalul.

ADVERTISEMENT

Nu e un atac, eu il iubesc pe Budescu. El nu vede? Cred că el înțelege cel mai bine. Eu cred că, dacă joacă in altă poziție, e mult mai periculos, că, dacă o pierde la centru… Că și aseară a pierdut-o și era să luăm gol. Nu cred că o să-l mai vedem pe teren. O să vedem ce decide Toni Petrea”, a declarat Gigi Becali, la PRO X.

Gigi Becali: „N-aș vrea Rapidul în play-off!”

Cât despre victoria din meciul cu Rapid, Gigi Becali susține că nu este o revanșă pentru meciul tur, în care giuleștenii s-au impus cu 1-0. Acesta mai spune că nu își dorește ca Rapid să se califice în play-off, pentru că, în opinia sa, ar ajuta-o pe CFR Cluj să câștige campionatul.

ADVERTISEMENT

„Nu-i o revanșă. E adevărat că nu mă așteptam ca Rapidul să se pună așa repede pe picioare. Dar nu e o rivală. Atunci când se va bate pentru locul 1-2, va fi. Mai important e un meci cu Craiova.

E important că, de fiecare dată când Ianis a intrat, s-a rezolvat meciul, asta e important. El e încă copil, nu poți să-l bagi din primul minut. Noi ne gândim să câștigăm campionatul.

ADVERTISEMENT

N-aș vrea Rapidul în play-off, pentru că la final se dă la o parte. Se va întâmpla că vor fi două autogoluri. Săpunaru e fotbalist. Dacă eram la națională, îl luam la națională. Dar el este atât de înrăit împotriva FCSB… Dinamo n-are cum să fie în play-off, cu restul n-am nicio treabă”, a mai spus Gigi Becali.

Gigi Becali: „Tu dai 11 metri că a fluierat ăla din margine?”

Latifundiarul din Pipera a criticat arbitrajul lui Istvan Kovacs, considerând că penalty-ul oaspeților a fost acordat în mod eronat.

„Și acum spun ca e cel mai bun arbitru român. Prestația lui de aseara nu mi s-a părut extraordinară. Tu dai 11 metri că a fluierat ăla din margine?

Păi, ca să fi arbitru mare, nu poți să dai la așa ceva. N-ai nevoie de VAR! Nu există nicăieri așa ceva. Înainte de meci, l-am rugat să nu lase jocul agresiv”, a încheiat Gigi Becali.


  • (P) Cota BETANO pentru Sepsi – FCSB: 2,30 este cota pentru „2 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT