Fotbal intern

Gigi Becali, atac la adresa lui Dan Petrescu și Cosmin Contra. “Terminați cu înjurăturile, jucătorii nu sunt sclavi! “

18.10.2019 | 13:51
Gigi Becali atac la adresa lui Dan Petrescu si Cosmin Contra Terminati cu injuraturile jucatorii nu sunt sclavi
ADVERTISEMENT

Dan Petrescu și Cosmin Contra sunt doi dintre antrenorii români care au fost surprinși în timp ce îi înjurau pe fotbaliștii lor, iar Gigi Becali a ieșit la atac după ce a văzut faza în care selecționerul echipei naționale a României i-a adresat cuvinte greu de reprodus lui George Pușcaș.

Gigi Becali îi atacă pe Dan Petrescu și Cosmin Contra

“La mine în casă nu se înjură, dacă ai înjurat ai plecat, nu ai cum să stai. Înjuri, du-te acasă, nu e posibil să faci aşa ceva în public în ţara românească, am auzit că zice Petrescu stai că nu e teatru şi nici balet, dar trebuie să avem raţiune, nu suntem animale să înjurăm.

ADVERTISEMENT

Băi Dan Petrescu, bărbaţii adevăraţi, au raţiune şi stăpânire de sine. Terminaţi cu înjurăturile, jucătorii nu sunt sclavi. Şi eu am mai greşit în trecut şi regret, dar eu nu eram antrenor şi mă înjuram cu duşmanii, cu adversarii, nu în familie, acolo tu eşti angajat în ceva” a reacţionat Gigi Becali la PRO X.

Cosmin Conatra în timpul meciului România - Spania, scor 1-2. Sursă foto: sportpictures.eu
Cosmin Conatra în timpul meciului România – Spania, scor 1-2. Sursă foto: sportpictures.eu

Declarația lui Dan Petrescu care l-a enervat pe Gigi Becali

Dan Petrescu a comentat în legătură cu reacția lui Cosmin Contra la adresa lui George Pușcaș din timpul meciului jucat de echipa națională a României cu Norvegia, scor 1-1, în preliminariile EURO 2020. Și antrenorul CFR-ului a fost implicat într-un episod similar, dar victimă i-a căzut Cristi Manea, actualul fundaș al FCSB-ului. VEZI AICI VIDEO!

ADVERTISEMENT

”Voi denumiţi antrenorii cum vreţi voi, colerici, necolerici, toţi suntem antrenori. Nu am văzut un antrenor pe bancă liniştit. Dacă mi-l arătaţi, foarte bine. Mi-l arătaţi şi mie în România? Că nu-ş ştiu. Sabău. Păi, nu mai e. Toţi antrenorii care sunt i-am văzut că se agită, se bat, încearcă, vor, ţipă, urlă, în Divizia B mă uit, cam la fel. Din ce am înţeles, Contra şi-a cerut scuze, era normal, trebuie să fim mai atenţi toţi, pentru că în momentul de faţă televiziunea, în loc să filmeze meciul, filmează antrenorii ce zic.

Ar trebui să stăm pe bancă şi să nu mai zicem nimic şi asta nu e posibil, deci avem o atitudine normală la fotbal. Fotbalul nu e şah, nu e balet, fotbalul emană tensiuni, presiuni. Nu a fost un pumn la cineva, o palmă, nici eu nu am făcut acest lucru la niciun jucător în viaţa mea, că mai scapă ceva pe acolo, asta e, se mai întâmplă.
Oricare dintre voi de aici sau din România ar trebui să se pună în pielea antrenorului. Numai antrenorul naţionalei să nu fii în momentele alea, când un jucător ratează penalty. Şi la ce meci, aşa de important. Nu ştiu cum aş fi reacţionat, că şi eu am avut problemele mele, greşelile mele”,
a declarat Dan Petresc

ADVERTISEMENT