Fotbal intern

Gigi Becali, atac la Edi Iordănescu: “Nu ai recuperat tu punctele, ci dracii din mintea arbitrilor!”

13.04.2021 | 13:01
Gigi Becali atac la Edi Iordanescu Nu ai recuperat tu punctele ci dracii din mintea arbitrilor
ADVERTISEMENT

Gigi Becali i-a răspuns lui Edi Iordănescu după ce antrenorul celor de la CFR Cluj i-a transmis patronului de la FCSB să nu mai comenteze arbitrajele la televizor pentru că pune o presiune suplimentară pe arbitrii. 

Gigi Becali, atac la Edi Iordănescu: “Nu ai recuperat tu punctele, ci dracii din mintea arbitrilor!”

Patronul FCSB i-a spus lui Edi că nu el este motivul pentru care diferența de puncte dintre CFR și FCSB a scăzut, ci arbitrajele. Gigi Becali a spus că el nu spune decât adevărul despre arbitraje și echipa lui a fost dezavantajată de Istvan Kovacs și Iulian Călin:

ADVERTISEMENT

“Echipa a terminat pe locul 1, dar eu nu sunt mulțumit! De ce? Pentru că așa cum spunea domnul Edi, zicea ‘eu când am preluat CFR-ul era la 6 puncte, acum suntem la 5. Nu le-a recuperat el. Le-a recuperat Istvan Kovacs, care n-a dat 11 metri la Camora.

Domnul Edi, mai ai 7 puncte. Și mai sunt încă două pe care le-a furat ăsta acum. Și am mai avut încă unul cu ăla, cu încă un arbitru care tot așa… Sunt încă vreo 5-6 puncte care au fost recuperate de arbitri. Iar dacă domnul Edi, pentru care sunt ca un părinte, îi propun să facă propuneri la antrenori. Nu să-mi propună mie.

ADVERTISEMENT

“Dar nu e așa, domnul Edi. Vorbim ce vrem! Și nu doar atât, că vorbim adevărul”

Să propună la antrenori, nu la proprietari. Zicea că mă pricep la fotbal, dar nu la arbitraj. Păi domnul Edi, o să facem un fel de arbitraj care să-ți placă ție, să aibă voie Camora să pună mâinile pe minge. 

Sau dacă îi rupe picioarele în careu lui Tănase sau dacă portarul îi pune piedică lui Popescu în careu, nu e penalty, ca să câștige domnul Edi campionatul. Așa facem! Nu mai vorbim de arbitraj!

ADVERTISEMENT

Dar nu e așa, domnul Edi. Vorbim ce vrem! Și nu doar atât, că vorbim adevărul, asta este. A zis Crăciunescu că așa a fost. Eu spun altfel. Nu cred că arbitrii sunt de vină.

“Păi Kovacs pe mintea lui, dacă i-au întunecat dracii mintea, el zice că a arbitrat corect”

Ce s-a întâmplat cu Kovacs și Călin, nu poate să facă un om, doar dracu’. Le întunecă mintea ăstora și ei nu văd sau spun ‘băi, Tănase a faultat în careu, n-a vrut să-i rupă ăla piciorul’. Numa dracii pot să facă asta. Eu nu am mai văzut asta niciodată!

ADVERTISEMENT

Păi Kovacs pe mintea lui, dacă i-au întunecat dracii mintea, el zice că a arbitrat corect. Dacă era arbitată corect FCSB, aveam 15 puncte peste CFR. Nu le-ai recuperat tu, domnul Edi, ți le-au recuperat dracii din mintea arbitrilor.

“Acum trebuie să bag rugăciune multă că să nu le mai întunece dracii mintea la arbitri. Numai dracu’ strâmbă mintea la om”

Kovacs, fiind om, nu putea să facă așa ceva. Dracii i-au spus ce să facă. Păi bă, nebunule, ți-au întunecat mintea? Numai dracii gândesc lucrurile invers! Cum să nu fiu supărat? El e supărat că l-a tras puțîn pe Camora de tricou. El ce vrea? Să primească cum a primit până acum?

Nu sunt mulțumit! Problema noastră nu e numai arbitrajul. Că arbitrii mai greșeau. Acum trebuie să bag rugăciune multă că să nu le mai întunece dracii mintea la arbitri. Numai dracu’ strâmbă mintea la om. FCSB lupta acum cu echipa adversă și cu dracii care strâmbă mintea la arbitri.

Să va mai spun ceva. Dacă Kovacs are mintea întunecată de draci, degeaba se duce să se uite la ecranul ăla de la VAR. Nu recunoaște când greșește. Sau Călin asta, ce să îi dai VAR, dacă nu vede în față lui când îi da ăla să-i rupă piciorul lui Tănase? Ce să mai vezi când Camora ridică și pune mâna pe ea. Păi, băi, Edi, băi… Ce să spună aia de la CFR?

“El nu își da seama de păcatul pe care îl face. El face un păcat de iubire de sine”

Eu vorbesc de partea fotbalistică, dar până la urmă, nici jucătorii nu mai vor să plece în străînătate când văd cum le întunecă dracii mintea la arbitri. Niciodată în viață ta, uită-te în toată lumea, și n-ai să vezi că vine unul și îi rupe piciorul unui atacant și da fault în careu sau că ridică unul mâna și nu e penalty. Adu-mi tu mie că pune Camora mâna pe ea și nu e 11 metri. Arătați-mi voi mie asta și mă pun în genunchi în față voastră!

Nu e clar că dracii încurcă mintea arbitrilor când face așa ceva? Atunci nu-l mai delega! Nu-l mai da la meciurile echipelor în favoarea cărora a greșit. Edi este un băiat credincios.

El nu își da seama de păcatul pe care îl face. El face un păcat de iubire de sine și Dumnezeu nu-l ajută. Pentru că e corect, e creștin, e curat, am vorbit cu duhovnicul lui, dar are păcatul iubirii de sine. 

“Eu nu pot să mai tac. Arbitrii nu mai sunt cumpărați, nu mai există așa ceva, dar există draci care le întunecă mintea”

Din cauza asta se propune la patroni, le cere arbitrilor să facă nu știu ce în favoarea lui… Dumnezeu n-o să îi dea lui Edi că are păcatul asta. La Dan Petrescu nu se bagă Dumnezeu, dar la Edi se bagă fiindcă e dintr-o familie curată, creștină.

Eu trebuie să închid gura și să suport toate că să-mi dea mie Dumnezeu, dar eu nu pot să mai tac. Arbitrii nu mai sunt cumpărați, nu mai există așa ceva, dar există draci care le întunecă mintea. Nici prostie nu e, e minte întunecată.

Istvan Kovacs n-are voie să greșească, are calitate mare de arbitru, dar când am văzut că n-a dat penalty la Camora mi-am dat seama că are ceva. Să mă iertați, mă mai iau și pe mine câteodată dracii, să mă ierte și Edi, dar așa stau lucrurile”, a spus Becali la ProX


  • (P) Cota BETANO pentru CFR Cluj – FCSB: 2,75 este cota pentru „1 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT