Fotbal intern

Gigi Becali, atac la Ionuţ Chirilă: “Tu să vorbeşti când vei fi antrenor”

24.07.2018 | 14:23
Gigi Becali atac la Ionut Chirila Tu sa vorbesti cand vei fi antrenor

Gigi Becali, atac la Ionuţ Chirilă! Patronul de la FCSB s-a luat de antrenor, aflat în studioul unei emisiuni de sport, când acesta a încercat să-i explice cum ar trebui să se procedeze la antrenamentele vicecampioanei.

Iniţial, şeful “roş-albaştrilor” l-a lăsat pe Chirilă să-şi exprime opinia, apoi s-a enervat când i-a reproşat că FCSB a luat un titlu datorită lui. Atunci, Gigi Becali s-a luat de Ionuţ Chirilă şi i-a transmis să discute pe astfel de teme atunci când va avea succes în meseria de antrenor:

Gigi Becali, atac la Ionuţ Chirilă

“Toţi îmi dau lecţii. Eu nu mă refer acum la Ionuţ. Îi mulţumesc pentru părere, dar nu am nevoie de sfaturi. Să-i dea sfaturi lui Dică, că el e antrenor.

Când o să fii tu antrenor atunci vorbeşte. Să fii sănătos! Tu să vorbeşti când vei fi antrenor. Acum, îi dau şi eu un sfat lui Ionuţ Chirila. Îi dau cu dragoste. Să se ducă la o echipă şi să facă performanţă. Că şi Cârţu vorbeşte atâta de fotbal, îţi zice de box to box şi de mox to mox, dar apoi când e pe banca dă cu picioarele pe acolo.

Cel mai bun antrenor în momentul ăsta, şi vorbesc pe rezultate, este Dică. A demonstrat-o! A prins primavara europeană! E adevărat, e posibil să fie Hagi, pentru că el e capabil să implementeze sisteme. Şi Dică poate, dacă îi dai un timp mai mare”, a spus Gigi Becali la PRO X.

Gigi Becali, atac la Ionuţ Chirilă. Antrenorul, în meciul de fotbal dintre FC Voluntari şi ASA Târgu Mureş din cadrul play-out-ului Ligii 1 Orange, desfăşurat pe stadionul Anghel Iordănescu din Voluntari
Gigi Becali, atac la Ionuţ Chirilă. Antrenorul, în meciul de fotbal dintre FC Voluntari şi ASA Târgu Mureş

Citeşte şi:

  • Discuţia telefonică dintre Becali şi Tănase! Cum şi-a dat colegii de gol
  • Gigi Becali s-a enervat: “Vreau să distrug Steaua”
  • Gigi Becali s-a supărat pe Rădoi: “Bă, Mirele, puteam să te am copil”