Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Gigi Becali, atac la jucători după ce FCSB a pierdut din nou titlul: „Nu au bărbăție, sunt fricoși!”. Greșeala fatală care l-a costat campionatul

Gigi Becali și-a atacat jucătorii după ce FCSB a pierdut un nou titlu în SuperLiga. Patronul roș-albaștrilor a avut un discurs extrem de dur după eșecul cu Farul.
22.05.2023 | 11:22
Gigi Becali atac la jucatori dupa ce FCSB a pierdut din nou titlul Nu au barbatie sunt fricosi Greseala fatala care la costat campionatul
Gigi Becali i-a atacat pe jucătorii de la FCSB după ratarea titlului. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

FCSB a ratat un nou titlu în SuperLiga, după eșecul dramatic de la Ovidiu cu Farul, scor 2-3. Echipa lui Gică Hagi a devenit noua campioană a României, deși roș-albaștri păreau că se îndreaptă spre o victorie categorică. Gigi Becali a avut un discurs extrem de dur la adresa jucătorilor și nu a putut digera faptul că echipa sa a condus cu 2-0 și a pierdut partida.

Gigi Becali, fără cuvinte după ce FCSB a pierdut din nou titlul: „Ce poate fi de spus?”

FCSB a început în forță partida cu Farul, iar Adrian Șut și Andrea Compagno au înscris pe rând în poarta lui Aioani după pasele venite de la Florinel Coman. Totuși, „marinarii” au revenit treptat în partidă, iar până la final echipa lui Gică Hagi a înscris de trei ori și a câștigat campionatul.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali consideră că FCSB nu poate emite pretenții la campionat din moment ce a avut un avantaj consistent pe tabelă, însă a pierdut toate cele trei puncte. „Ce pot să spun? Ăsta e adevărul. Cine merită campionatul îl merită. Cu o echipă dacă conduci 2-0 și primești 3 goluri nu poți să ai pretenții că poți să fii campion.

Ce poate fi de spus? Conduci cu 2-0 și primești trei goluri înseamnă că echipa adversă este mai valoroasă decât tine, este mai puternică, nu știu din ce punct de vedere. Valoric, nu, dar nu numai valoarea contează, contează mai multe lucruri”, a declarat Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali, atac la jucători după un nou titlu pierdut de FCSB: „Fotbaliști fără bărbăție, sunt fricoși”

După ce a felicitat-o pe Farul, Gigi Becali a îndreptat tunurile spre jucători. Deian Sorescu, Andrei Cordea și Ovidiu Popescu au fost primii pe lista patronului roș-albaștrilor. Latifundiarul din Pipera a mărturisit că greșeala care l-a costat campionatul a fost încrederea pe care a avut-o în Andrei Cordea.

Extrema roș-albaștrilor și-a menținut nivelul slab de joc și la Ovidiu împotriva Farului. „Ca dovadă că noi nu meritam titlul. Ne-au bătut de la 2-0, bravo lor, ei meritau titlul și cu asta, basta. Campionatul s-a pierdut aseară și s-a pierdut la jucătorii fără bărbăție, fricoși ca Sorescu.

ADVERTISEMENT

Păi dacă noi intrăm cu doi 2-0 la pauză se schimba situția că intra Pantea, nu mai intra Cordea. Greșeala mea a fost că am avut încredere în Cordea care văd că se duce din ce în ce mai jos. Sorescu îi dă pasă lui Borza la 3 metri. 

Ovidiu Popescu, în care aveam încredere, spuneam că are bărbăție, se ascundea de minge. Nu poți să câștigi un meci numai în 2, 3 jucători, adică în Coman și în Șut. Nici Compagno nu prea a mai fost.

ADVERTISEMENT

A dat golul acela și la revedere, nu l-am mai văzut pe teren. Normal când ai 2-0 și ai cât de cât o mentalitate de fotbalist îl plimbi pe adversar până îl distrugi, până îl înnebunești”, a mai spus Gigi Becali.

ADVERTISEMENT