Fotbal intern

Gigi Becali, atac la Răzvan Burleanu: “Dacă se va continua aşa, jucătorii de la FCSB nu vor mai merge la naţională!” Exclusiv

20.04.2021 | 22:00
Gigi Becali atac la Razvan Burleanu Daca se va continua asa jucatorii de la FCSB nu vor mai merge la nationala Exclusiv
ADVERTISEMENT

Gigi Becali a vorbit în exclusivitate pentru FANATIK despre ultimele meciuri ale FCSB-ului și amintește de partida cu Sepsi, scor 1-1, dar și de Supercupa României cu CFR Cluj, pierdută la loviturile de departajare.

Patronul FCSB-ului îl atacă pe Răzvan Burleanu, pe care îl consideră vinovat pentru accidentările suferite de jucătorii săi și crede că președintele FRF influențează arbitrajul, care este mult prea tolerant în cazul faulturilor dure asupra elevilor lui Toni Petrea.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali anunță că în viitor, în semn de protest, jucătorii săi ar putea să se retragă de la naționala României, pentru că sunt faultați, iar deciziile arbitrilor întârzie să apară în cazul adversarilor. Totodată, patronul FCSB-ului consideră că jucătorii săi sunt mult mai tehnici decât adversarii, tocmai de aceea sunt loviți, însă nu înțelege motivul pentru care arbitrii nu iau nicio măsură.

Atacul lui Gigi Becali la adresa lui Răzvan Burleanu

„Burleanu face ce vrea la FRF, văd că arbitrii noştri nu dau cartonaşe roşii. Dacă se va continua la fel de acum încolo, probabil jucătorii de la FCSB nu vor mai merge la naţională. Oricum Man s-a transferat de la FCSB, nu de la naţională.

ADVERTISEMENT

Nu ştiu ce o să facem, dar s-ar putea la un moment dat ca toţi jucătorii să se sature şi să se retragă de la naţională în semn de protest. Probabil asta o să se întâmple.

Întrebaţi-i pe arbitri ce ar trebui să facem. Intră cu genunchiul în spate, ne calcă pe glezne, avem 2-3 penalty-uri în fiecare meci”.

ADVERTISEMENT

„În fiecare meci suntem loviți”

Gigi Becali a continuat și amintește că în fiecare etapă, FCSB are jucători loviți dur și penalty-uri care sunt neacordate: „În fiecare meci suntem loviţi, avem 1-2 penalty-uri care nu ni se dau.

L-aţi văzut şi pe Octavian Popescu, abia a scăpat la meciul cu Sepsi, era să-i rupă glezna. Pentru că suntem mai tehnici pot să ne lovească şi arbitrii nu iau nicio măsură”.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali a vorbit în exclusivitate pentru FANATIK și despre incidentrul dintre Ovidiu Hoban și Olimpiu Moruțan, în care mijlocașul clujenilor s-ar fi lăudat în vestiar pentru accidentarea tânărului fotbalist al „roș-albaștrilor”: „Dacă le-ar fi dat roşu ălora se potoleau. Aşa se laudă în vestiar că ne-au lovit jucătorii”.

Totodată, din informaţiile FANATIK, portarul Andrei Vlad a efectuat un RMN în cursul zilei de luni, iar problemele medicale nu sunt aşa de grave cum s-a crezut în primă fază. Cu toate acestea, prezenţa lui pe teren în meciul cu Academica Clinceni va fi decisă în ziua partidei.

FANATIK a anunţat că Florin Tănase a acuzat probleme la picior, iar acesta este incert pentru partida cu Academica Clinceni. Staff-ul medical al „roș-albaștrilor” a decis imediat ca acesta să nu se mai pregătească, iar miercuri, 21 aprilie, se va lua o decizie în cazul lui „Tase”.


  • (P) Cota BETANO pentru Academica Clinceni – FCSB: 1,72 este cota pentru „ambele marchează sau peste 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT