Fotbal intern

Gigi Becali, atac la Teja: “Unde ai vazut tu atitudine? Nu sunt bine antrenaţi! N-am avut un corner”

14.04.2019 | 23:50
Gigi Becali atac la Teja Unde ai vazut tu atitudine Nu sunt bine antrenati Nam avut un corner

CFR Cluj şi FCSB au încheiat la egalitate, scor 0-0, într-unul dintre cele mai modeste meciuri din acest sezon din Liga 1. Cu acest punct, CFR Cluj îşi menţine avansul de 3 puncte faţă de echipa lui Teja şi este la mâna ei în lupta pentru promovare. 

Gigi Becali, atac la Mihai Teja: “Unde ai văzut tu atitudine?”

Gigi Becali a taxat evoluţia slabă a echipei pe care o patronează şi l-a atacat pe Mihai Teja spunând că echipa nu a avut atitudine: „Sunt șanse mici. Dar mai sunt șanse pentru că Viitorul e la luptă cu Craiova pentru locul 3 de cupele europene. Mă bazez pe ambele echipe că vor fi motivate. Dar noi nu jucăm. Ei au jucat proști azi. Dacă intrau să câștige, ne băteau de ne uscau.

Abia în a doua repriză și-au dat seama că noi nu putem. Au fost proști. Dacă jucau, ne dădeau 2-3 goluri. Am jucat cu o echipă lentă, liniștită, amorțită. Teja a zis de atitudine, dar nu am văzut nicio atitudine. Cum să câștigi dacă nu ai avut niciun corner într-o repriză. Eu cred că nu au avut curaj sau nu sunt bine antrenați. Dacă o prindeam pe Sepsi când era bună, ne băteau. Aia a fost posesie, ia-o Cristea, ia-o Planic înapoi.

Dar ce am jucat cu Sepsi, ce am jucat în seara asta, nu avem cum să lutăm titlul. E posibil să se fi făcut antrenamente foarte tari.  Teixeira a spus la final că au avut obiectivul să nu ia gol. Nu știu ce le-a spus Teja. Am jucat să nu luăm gol, cu alte cuvinte să ieșim din cărți. Vedem dacă a fost tactica bună la final. Poate are dreptate Mihai Teja. Teja sută la sută va rămâne, orice se va întâmpla. Locul 2 nu ni-l mai poate lua nimeni. Nu sunt mulțumit, dar n-am ce face. Am vorbit cu Mihai (n.r. Mihai Stoica) acum. Și dacă luăm campionatul, nu avem noi echipă de Liga Campionilor. Nu avem jucători de anvergură. Junior Morais a făcut totuși ceva. Nu mai îmi trebuie mie jucători străini”,a spus Gigi Becali la Digisport.

 

Tags: