Fotbal intern

Gigi Becali, atacat de o legendă a Craiovei: ”Nu știi cum doarme”

16.03.2019 | 13:18
Gigi Becali a fost atacat de legenda Craiovei, Aurel Țicleanu, pentru modul cum dictează lucrurile la FCSB
ADVERTISEMENT

Finanțatorul echipei FCSB, Gigi Becali, a fost atacat de legenda Craiovei, Aurel Țicleanu, pentru modul cum dictează lucrurile la vicecampioana Ligii 1 Betano. Fostul jucător al Craiovei Maxima i-a luat apărarea antrenorului Mihai Teja spunând că acesta nu poate să-și implementeze ideiile, deoarece nu știe ce își dorește patronul într-un anumit meci de la jucători.

Gigi Becali, atacat de o legendă a Craiovei: ”Tot timpul improvizează”

”FCSB vrea să facă posesie în treimea proprie. Ei nu pot să aibă premeditare. Nu știi cum doarme Gigi și cum vrea să joace X, Y sau Z. Tu degeaba pregătești echipa toată săptămâna să faci combinații. Tot timpul improvizează”, a declarat legenda Craiovei la emisiunea Digi Sport Matinal, atacându-l astfel pe finanțatorul ”roș-albaștrilor” Gigi Becali pentru felul în care conduce clubul.

După înfrângerea din meciul FCSB – FC Viitorul 1-2, Gigi Becali a criticat mai mulți jucători și a anunțat că din vară se va despărți de Florentin Matei, Adrian Stoian, Dragoș Nedelcu și Raul Rusescu. În schimb, finanțatorul ”roș-albaștrilor” i-a luat apărea atacantului Harlem Gnohere și consideră că Mihai Teja este vinovat de ratările francezului pentru că îl folosește prea puțin.

ADVERTISEMENT
Gigi Becali și Mihai Teja la conferința de presă în care a fost prezentat oficial antrenoul de la FCSB
Gigi Becali și Mihai Teja la conferința de presă în care a fost prezentat oficial antrenoul de la FCSB

Mihai Teja mizează în continuare pe Stoian și Nedelcu

Tehnicianul FCSB-ului nu a luat în considerare anunțul făcut de Gigi Becali și a declarat într-o conferință de presă înaintea partidei cu Astra Giurgiu că se va baza în continuare pe Adrian Stoian și Dragoș Nedelcu. Stoian se antrenează foarte bine, e în lot şi ne bazăm pe el pentru meciurile următoare. Ne va ajuta, iar noi avem nevoie de el”, a afirmat Mihai Teja.

Partida Astra Giurgiu – FCSB, din etapa a doua a play-off-ului Ligii 1 Betano, va avea loc duminică, de la ora 20:30, și va fi transmis în format LIVE VIDEO și LIVE TEXT pe FANATIK. Antrenorul Mihai Teja a dezvăluit că atmosfera în lot este una bună și a spus că nu se teme de arbitrajul lui Horațiu Feșnic, cel care a jucat fotbal ca junior la rivala CFR Cluj.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERN
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 866. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri