Atac dur la Gigi Becali. “Nici nu îl recunoaşte pe Andrei Burlacu!”

Daniel Vlad   
în Stiri sportive
19/01/2018, 22:04
Atac dur la Gigi Becali. “Nici nu îl recunoaşte pe Andrei Burlacu!”

Gigi Becali a recunoscut public că nu mai are şanse să îl transfere la FCSB pe Alexandru Băluţă şi a  dezvăluit că s-a interesat de alt fotbalist a lui Mihai Rotaru de la Craiova, atacantul Andrei Burlacu. Vezi detalii. Interesul patronului FCSB pentru jucătorul în vârstă de 21 de ani nu i se pare real lui Silvian Cristescu, fostul fotbalist al Universităţii Craiova şi totodată omul de încredere din Bănie al lui Mihai Rotaru.

Acesta a dezvăluit pentru FANATIK.RO că lui Becali îi place doar circul şi că dacă nu apare o zi la televizor este disperat. “Voi nu v-aţi obişnuit cu acest Gigi Becali? Nu v-aţi săturat de minciunile lui? Păi, dacă nu vorbea de Craiova la televizor nu avea cu ce subiect să mai apară şi el în presă. Cu Băluţă s-a liniştit şi a început acum cu Burlacu, nu? Hai să fim sinceri! Dacă îl pui pe Gigi Becali să îţi arăte pe teren cine e Burlacu nici nu îl recunoaşte”, a spus Cristescu.

“E invidios că avem stadionul plin!”

Silvian Cristescu  este convins că Gigi Becali vrea să destabilizeze echipa lui Mihai Rotaru doar din invidie: “Nu are cum să fie real interesul lui Gigi pentru Burlacu. Dacă tu vrei să faci o ofertă de transfer sau ai interes pentru un jucător de la Craiova, atunci nu te apuci şi vorbeşti pe la televizor toată ziua. Un transfer serios se face prin discuţii oficiale între cluburi, nu aşa prin studiouri pe la emisiuni.

Dar Gigi Becali vrea să destabilizeze atmosfera de la noi. E invidios când vede că noi avem stadionul plin meci de meci, iar la el la FCSB se duc 10 rătăciţi. Însă îl înţeleg şi eu pe Gigi, deoarece omul este cu FCSB doar de trei-patru ani în fotbal şi nu ştie şi el cum merg lucrurile. E şi el la început. FCSB este o echipă nouă în fotbalul nostru”, a spus Cristescu.

21 de ani este vârsta atacatului Andrei Burlacu de la Craiova

Închide ×