Fotbal intern

Gigi Becali, atacat dur după declarațiile legate de un blat la meciul Iaşi – FCSB: ”Să știe că Poli nu este o stână de pe Giumalău”

02.03.2020 | 17:35
Gigi Becali atacat dur dupa declaratiile legate de un blat la meciul Iasi  FCSB Sa stie ca Poli nu este o stana de pe Giumalau
ADVERTISEMENT

Finalul meciului FC Botoșani – FCSB 2-2, din runda 1 a play-off-ului, l-a găsit pe Gigi Becali făcând dezvăluiri despre o tentativă de blat din 2018. Oficialul vicecampioanei a spus că FCSB ar fi luat titlul în sezonul 2017 – 2018 dacă ar fi plătit 200.000 de euro celor de la Poli Iași.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Universitatea Craiova: 1,70 este cota pentru ”x2”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT

Gigi Becali, atacat după declarațiile legate de un blat Iași-FCSB: ”Să știe că Poli nu este o stână de pe Giumalău”

FCSB a pierdut la limită titlul de campioană în sezonul 2017-2018 după un eșec pe terenul celor de la Poli Iași. Andrei Cristea a marcat, pe final de meci, unicul gol al acelei întâlniri.

La doi ani distanță de la meciul cu cântec din Copou, patronul celor de la FCSB spune că i s-au cerut 200.000 de euro pentru ca ieşenii să se dea la o parte.

ADVERTISEMENT

Reacția celor de la Poli Iași nu a întârziat foarte mult, iar oficialii echipei moldave lansează un atac extrem de dur către patronul roș-albaștrilor.

”Avem trei scenarii în această situație. Dacă ceea ce a spus este adevărat, mă întreb de ce nu a declarat asta acum doi ani. Iar dacă este adevărat, îl invit să spună public cu subiect și predicat despre ce este vorba.

ADVERTISEMENT

Să vină cu dovezi, pentru că sunt afirmații foarte grave. Iar dacă nu este adevărat, ceea ce este la fel de grav, să știe domnul Becali că Iașiul nu este o stână de pe Giumalău.

O fi având el oi mai multe, și cornute, și merinoase, s-o fi pricepând el la schimbat terenuri sau la cărat valize sau o fi alte echipe prin jurul Bucureștiului pe care le agreează mai mult, dar eu îi spun domnului Becali că nu, mie nu mi-a plăcut Miorița, nu mi-a plăcut atitudinea defetistă a ciobanului moldovean. Eu îmi apăr sărăcia, nevoile, îmi apăr clubul”, a declarat președintele Ciprian Paraschiv în cadrul unei conferințe de presă.

ADVERTISEMENT

Oficialul moldovenilor: ”Vom tăia în carne vie dacă e adevărat”

Deși îl atacă și îl ironizează pe Gigi Becali, președintele lui Poli, Ciprian Paraschiv, mai spune că, dacă acuzațiile sunt reale, cei vinovați vor plăti. Acesta îi mai cere lui Becali să aducă și probe în acest sens.

”Este echipa comunității și nu permit să iasă cu astfel de declarații și să nu le probeze. Mesajul meu este foarte dur: Domnule Becali, ieșiți cu probe, pentru că de asta nu avem spectatori în tribune!

Dacă ceea ce spune este adevărat, am toleranță zero, vom tăia în carne vie. Este un proiect nou, un proiect frumos la Iași și nu permit nimănui să se atingă de Politehnica Iași”, a mai spus oficialul lui Poli.

ADVERTISEMENT