Sport

Gigi Becali, atacat în presa din Danemarca! „Este un sălbatic. Unul dintre cei mai nebuni patroni din Europa”

Jurnaliștii danezi nu sunt impresionați de FCSB, ci mai degrabă de ieșirile în decor ale patronului Gigi Becali, caracterizat de aceștia drept „sălbatic”.
26.08.2022 | 21:23
Gigi Becali atacat in presa din Danemarca Este un salbatic Unul dintre cei mai nebuni patroni din Europa
Gigi Becali va încasa minim 10 milioane de euro pentru calificarea FCSB-ului în grupele Conference League. Sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

FCSB va avea adversari de top în grupele Conference League, unde se va duela cu West Ham United, Anderlecht și Silkeborg.

Presa din Danemarca nu se teme de FCSB: „Nu mai sunt ceea ce erau odată”

Jurnaliștii danezi au prefațat duelul din grupele Conference League dintre Silkeborg și FCSB: „Nu mai sunt ceea ce erau odată, dar este o echipă care joacă în mod constant în Europa și care are o experiență diferită față de cei de la SIF”.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, presa din Danemarca este optimistă că „vikingii” vor putea face puncte în dubla manșă cu echipa lui Nicolae Dică: „Va fi un test imens pentru danezi, dar dacă Silkeborg IF va avea puțin noroc, ar putea face puncte”.

Scandivanii au aflat de asemenea despre Gigi Becali, unul dintre cei mai excentrici oameni de fotbal: „În plus, avem parte de întâlnirea cu unul dintre cei nebuni patroni din Europa, Gigi Becali”.

ADVERTISEMENT

Presa din Danemarca îi face portretul lui Gigi Becali: „Este un sălbatic”

Ziariștii scandinavi au trecut în revistă multiplele derapeje ale patronului FCSB, lucruri de neînchipuit pentru societatea daneză.

„Vorbim despre declarații clare împotriva vaccinului COVID-19, care a determinat numeroși jucători de la Steaua să nu se vaccineze, despre declarații xenofobe, despre amenințări împotriva jurnaliștilor, despre evaziuni fiscale, printre multe alte ilegalități.. jurnaliști care ‘trebuie împușcați’. Este un sălbatic”, a scris Troels Bager Thøgersen, redactor șef al publicației Tipsbladet.

ADVERTISEMENT

FCSB, amintiri plăcute cu echipele daneze în cupele europene

FCSB a reușit în ultmii ani ani prestații solide în meciurile cu danezii de la FC Copenhaga și Aaalborg. În sezonul 2012-2013, echipa lui Laurențiu Reghecampf întâlnea pe campioana Danemarcei în grupa E din Europa League. Pe un Național Arena arhiplin, FCSB reușea să câștige cu 1-0 după golul marcat de Stefan Nikolici.

În Danermarca, FCSB reușea calificarea în primăvara europeană de pe primul loc. Rusescu a deschis scorul în minutul 73, iar nordicii au egalat pe final.

ADVERTISEMENT

Claudiu Keșeru nu va uita nici el niciodată meciul cu Aalborg din sezonul 2013-2014 din grupele Europa League, când a marcat toate cele șase goluri în victoria de pe Arena Națională. Danezii aveau să câștige returul cu 1-0, însă meciul nu mai avea nicio miză pentru FCSB.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 1,30 este cota pentru ”total goluri FCSB: sub 2,5 goluri” la FCSB – Hermannstadt. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT