Sport

Gigi Becali, autodenunț în direct la TV: ”În 2013, l-am ajutat pe nașul Gică Hagi să nu retrogradeze, cum să nu-l ajut?” Reacția „Regelui”

Patronul vicecampioanei FCSB; Gigi Becali, s-a autodenunțat în direct la TV, recunoscând că a cerut ca echipa lui să se dea la o parte în meciul FCSB – Viitorul Constanța 2-5, din sezonul 2012/2013.
16.05.2022 | 16:40
Gigi Becali autodenunt in direct la TV In 2013 lam ajutat pe nasul Gica Hagi sa nu retrogradeze cum sa nul ajut Reactia Regelui
Gigi Becali recunoaște că FCSB a ajutat-o pe Viitorul Constanța în sezonul 2012/2013. Sursă foto: Sportpictures.eu
ADVERTISEMENT
16-05-2022
13:40

Gheorghe Hagi, replică pentru autodenunțul lui Gigi Becali

„Doresc să clarific public, încă o dată, așa cum am făcut-o și în alte rânduri, că între mine și Gigi Becali sau între reprezentanții celor două cluburi NU A EXISTAT NICIODATĂ și vă asigur că NU VA EXISTA nici în viitor, absolut nicio discuție care să afecteze integritatea competiției!

Gigi Becali a demonstrat, încă o dată, că nu știe să piardă. În sport mereu este un învingător și un învins, iar pentru mine lucrurile sunt foarte clare, toate meciurile trebuie câștigate numai pe teren.

În rest, tot ce s-a scris și s-a vorbit despre acest subiect sunt NUMAI speculații! Cu stimă, Gheorghe Hagi!”, a transmis „Regele” printr-un comunicat postat pe site-ul oficial al celor de la Farul Constanța.

Gigi Becali nu poate accepta sub nicio formă noul eșec în Casa Pariurilor Liga 1, în fața celor de la CFR Cluj. Într-o reacție furibundă, omul de afaceri s-a autodenunțat în direct, la TV.

Gigi Becali: ”Ce? Trebuia să-mi spună Gică Hagi ceva?”

În istoria ”aranjamentelor” din fotbalul românesc, cel de la sfârșitul sezonului 2012/2013, FCSB – Viitorul Constanța 2-5, a stârnit un imens scandal la vremea respectivă.

ADVERTISEMENT

„Roș-albaștrii” aveau asigurat titlul de campioană a țării, în vreme ce echipa patronată și antrenată de Gică Hagi avea nevoie disperată de puncte pentru a evita retrogradarea.

Gigi Becali a recunoscut că l-a ajutat pe nașul Gică Hagi, amenințându-l pe Laurențiu Reghecampf cu demiterea, în cazul în care s-ar fi opus ”ajutorului” promis.

ADVERTISEMENT

”Atunci, în 2013, Reghecampf (Laurențiu Reghecampf, antrenorul celor de la FCSB – n.r.) spunea că-și dă demisia, că nu știu ce, dacă mă bag peste el.

I-am zis «Dă-ți demisia!». Ce, trebuia să-mi spună Hagi ceva? Nu, l-am ajutat direct pe nașu-meu (Gică Hagi este nașul de cununie al lui Gigi Becali – n.r.).

ADVERTISEMENT

I-am zis lui Reghe, tu te duci și faci schimbările care zic eu, dacă nu conduce nașu′. Dacă eu nu pot să-l ajut și dacă nu-l ajut când nu am niciun interes, înseamnă că sunt criminal”, s-a autodenunțat Gigi Becali, în direct la Pro Arena.

Acuzații și reproșuri pentru finul Florin Pandele

Reacția virulentă a omului de afaceri, în care s-a autodenunțat, îl viza și pe edilul din Voluntari, Florin Pandele care, prin Primăria pe care o conduce, este principalul finanțator al echipei ilfovene.

ADVERTISEMENT

Becali, care este nașul de cununie al lui Pandele, îi reproșează acestuia că nu a dat ordin echipei să se dea la o parte în meciul direct cu FCSB, încheiat la egalitate 2-2, cu gol marcat din ofsaid de ilfoveni.

”El s-a dus în Grecia. Cum să te duci în Grecia? Stai acasă când e un meci așa de important, dacă nu te ascultă Ciobatariu și Bălănescu. Păi juca vreodată Voluntari dacă nu dădeau ei prime (CFR Cluj –n.r.)?

Stau să dau eu probe pentru ce zic? Să ancheteze cei de la Voluntari, să ancheteze statul. Eu am zis ce știu și ce mi-au spus. Pentru ce să bagi echipa întreagă dacă tu ești calificat în finala Cupei. Eu îl iubesc pe finul meu (Florin Pandele – n.r.) și cred că și el mă iubește, dar a acceptat banii dușmanului meu”, a mai spus Gigi Becali.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – CFR Cluj: 2,52 este cota pentru ”1 și sub 4,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT