Sport

Gigi Becali, avertizat că FCSB nu și-a rezolvat problemele din defensivă după ultimele transferuri: ”Dacă vrei să câștigi campionatul, nu improvizezi”

Gigi Becali exultă după ultimele transferuri făcute de FCSB, rămasă fără apărători centrali după sezonul recent încheiat. Un fost antrenor al roș-albaștrilor trage, însă, un semnal de alarmă.
19.06.2022 | 17:54
Gigi Becali avertizat ca FCSB nu sia rezolvat problemele din defensiva dupa ultimele transferuri Daca vrei sa castigi campionatul nu improvizezi
Gigi Becali a dezvăluit jucătorul de la FCSB pe care nu l-a schimbat niciodată. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

FCSB a rămas fără apărători centrali după campionatul recent încheiat, dar Gigi Becali a rezolvat problema într-un timp foarte scurt. După noile achiziții și revenirile jucătorilor împrumutați omul de afaceri exultă. Un fost antrenor al vicecampioanei îl avertizează asupra pericolului cu privire la improvizații.

Ilie Dumitrescu: ”Mai trebuie un fundaș central”

FCSB a dus lupta pentru câștigarea campionatului în sezonul recent încheiat în Casa Pariurilor Liga 1 până în penultima etapă. Apărarea i-a trădat, însă, încă o dată pe roș-albaștrii.

ADVERTISEMENT

Imediat după ultima etapă a sezonului precedent trupa lui Gigi Becali s-a despărțit de Paulo Vinicius, căruia nu i-a fost prelungit contractul scadent, și de Andrei Miron, pe care Gigi Becali l-a învinovățit pentru golul în casat în penultima etapă în FC Voluntari – FCSB 2-2.

Ultimul apărător central de meserie, Iulian Cristea, s-a accidentat în primul meci al naționalei în Liga Națiunilor, la Podgorica, și va reveni pe teren peste aproximativ șase luni.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali a înțeles că e nevoie să bage din nou mâna în buzunar pentru a întări compartimentul defensiv și a anunțat că va achiziționa mai mulți fotbaliști, informație dezvăluită în exclusivitate de FANATIK.

Astfel, cu gruparea roș-albastră s-au înțeles deja Joyskim Dawa și Rachid Bouhenna, informații dezvăluite de asemenea în exclusivitate de FANATIK. Chiar și așa prolemele defensivei sunt departe de a fi rezolvate avertizează Ilie Dumitrescu.

ADVERTISEMENT

”Două transferuri foarte bune, FCSB s-a mișcat foarte bine, dar mai trebuie un fundaș central. Haruț e o soluție, dar nu cred că dă un randament bun pe postul de fundaș central. Dacă vrei să câștigi campionatul, nu poți să mergi cu improvizații”, a avertizat Ilie Dumitrescu, la Digi Sport.

De ce insistă Ilie Dumitrescu pe nevoia de noi achiziții în apărare

Fost antrenor al roș-albaștrilor în 2010, Ilie Dumitrescu a explicat și de ce Gigi Becali și staff-ul celor de la FCSB trebuie să se gândească în continuare să găsească noi soluții pentru a acoperi lipsurile din compartimentul defensiv.

ADVERTISEMENT

”Haruț (revenit la FCSB după împrumutul la FC Botoșani – n.r.) nu este fundaș central, nici Ovidiu Popescu nu e fundaș central. Dawa și Bouhenna sunt două transferuri foarte bune.

Eu l-am remarcat pe Dawa, iar Bouhenna a avut un sezon bun la Sepsi, apoi a început bine la CFR, cu Șumudică, apoi a venit Petrescu, a apărut competiție pe post, a revenit Burcă și a jucat puțin”, a explicat Ilie Dumitrescu.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 3,00 este cota ca echipa lui Gigi Becali să ia titlul în sezonul 2022/2023. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT