Fotbal intern

Gigi Becali bagă echipa în carantină: „Jucătorii mi-au dat ideea” + “Vreo 6-7 vor semna ce le-am cerut”

26.03.2020 | 12:23
Gigi Becali baga echipa in carantina Jucatorii miau dat ideea  Vreo 67 vor semna ce leam cerut
ADVERTISEMENT

Gigi Becali a anunțat primele măsuri pe care le va lua la FCSB și susține că juctorii i-au dat ideea de a intra toată echipa în carantină, iar finanțatorul vicecampioanei României a anunțat și ce se va întâmpla cu fotbaliștii care nu vor accepta micșorarea salariilor.

Gigi Becali bagă toată echipa în carantină

Gigi Becali a anunțat că va băga toată echipa în carantină, iar jucătorii se vor antrena în grupuri de câte trei, în timp ce fotbaliștii care nu acceptă micșorarea salariilor li se va lua 40% din salariu, în timp ce unii vor intra în șomaj tehnic.

ADVERTISEMENT

„În situațiile în care sunt, mă rog cu lacrimi pentru poporul meu, ăla bătut de soartă și mă rog ca la noi în țară să nu aducă infecțiile astea.

Credeți că Europa se va gândi la toată lumea, fiecare pentru el. Acum băgăm și noi bani și ieșim dintr-o criză. Eu mă apăr pe mine și pe familia mea, nu mă rog pentru fotbaliști.

ADVERTISEMENT

Dacă vă calificați în Europa vă dau toți banii. Bag și eu pe Bălgrădean în șomaj tehnic, îl bag pe Popică în șomaj tehnic, îl bag și pe Momcilovic care n-a mai jucat de trei ani în șomaj tehnic”.

„Mi-am dat seama că am niște jucători de mare caracter”

Gigi Becali a dezvăluit faptul că cei mai mulți dintre jucătorii săi au fost de acord cu reducerea salariilor: „Eu am vorbit cu jucătorii și mi-am dat seama că am niște jucători de mare caracter. Vreo 6-7 vor semna ce le-am cerut.

ADVERTISEMENT

Cu Tănase am vorbit primul și mi-a promis că vine și semnează noul contract, el are caracter. La fel și cu Man, Vînă, Crețu. Ceilalți care nu vor să semneze, le iau 40% din salariu și o să le dau peste nas”.

„Nu voi comenta nimic dacă se ia hotărârea să ia CFR Cluj campionatul. Bag toată echipa în carantină două săptămâni și se antrenează trei cu trei, fiecare separat, ei mi-au dat ideea”, a mai spus patronul FCSB-ului.

ADVERTISEMENT