Sport

Gigi Becali bagă mâna adânc în buzunar pentru titlul cu FCSB. De ce depinde transferul lui Mamadou Thiam: „Există o clauză confidențială”. Update

Gigi Becali a anunțat că va băga mâna adânc în buzunar și continuă negocierile pentru transferul lui Mamadou Thiam la FCSB.
10.06.2023 | 20:22
Gigi Becali baga mana adanc in buzunar pentru titlul cu FCSB De ce depinde transferul lui Mamadou Thiam Exista o clauza confidentiala Update
Gigi Becali dă 3 jucători afară de la FCSB, deși echipa a câștigat cu Hermannstadt. Foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT
10-06-2023
17:26

Cum poate ajunge Thiam la FCSB. Președintele lui U Cluj a luat cuvântul

Radu Constantea, președintele lui U Cluj, a dezvăluit că în contractul dintre „șepcile roșii” și Mamadou Thiam, dorit de FCSB, există o clauză de reziliere. Oficialul ardelenilor nu dorește ca vârful să plece, dar Gigi Becali poate specula o portiță din contract.

„A luat legătura un reprezentant al FCSB-ului cu cineva din clubul nostru, s-a interesat de situația lui Thiam. Nu este de vânzare, dar e important ce își dorește jucătorul. Pentru noi, e importantă și partea economică.

Nu ne dorim să-l vindem, ne dorim să creștem obiectivul. Analiza se va face împreună cu cei care se ocupă de zona sportivă, trebuie să vedem ce variante avem să-l înlocuim. Mai are contract un an de zile, dar are clauză de reziliere.

Este confidențială, dar nu este mai mare de un milion de euro. E o clauză accesibilă celor de la FCSB. Am acceptat-o atunci când am negociat cu jucătorul. Este ok și pentru noi. Dacă cei de la FCSB achită clauza, nu mai ține de noi”, a declarat Radu Constantea, președintele Universității Cluj, conform digisport.ro.

10-06-2023
10:39

Impresarul Florin Vulturar, întâlnire cu Mamadou Thiam

Agentul și apropiatul lui Gigi Becali a vorbit despre transferul atacantului la FCSB: „Mamadou Thiam este atacantul despre care vorbim. Am discutat cu cei de la U Cluj, iar azi am să am o întâlnire și cu jucătorul. Este prematur să vorbim despre un transfer iminent, dar vom vedea”, a spus Florin Vulturar la Digi Sport.

Impresarul a mai oferit o scurtă declarație cu privire la situația jucătorului: „Am avut o discuție cu cei de la U Cluj, urmând să avem o discuție cu jucătorul și impresarul acestuia. El este 100% al celor de la U. Nu e împrumutat”, a declarat acesta conform gsp.ro.

Patronul vicecampioanei României a spus că vrea cinci jucători noi la echipă, fiind dispus să investească o sumă impresionantă de bani pentru aceștia, cu dorința de a ajunge în grupele Conference League, de unde să câștige mult mai mulți bani. Mamadou Thiam, atacantul lui U Cluj, este dorit de FCSB.

Gigi Becali bagă mâna adânc în buzunar pentru transferuri la FCSB

Gigi Becali a anunțat că vrea să investească o sumă impresionantă de bani pentru transferuri la FCSB în această vară, cu scopul de a intra în grupele Conference League, de unde să primească mai mulți bani.

ADVERTISEMENT

Totodată, patronul vicecampioanei României a spus că este interesat să-l aducă pe Mamadou Thiam de la Universitatea Cluj, ca dublură pentru Andrea Compagno, care nu va mai pleca de la echipă în cele din urmă:

„Garita a făcut figuri, a cerut mulți bani, nu ne-a mai interesat. Acum ne interesează un atacant din România, nu vi-l pot spune și cu Garita e gata. Îl avem pe Compagno, avem nevoie de dublură.

ADVERTISEMENT

Nu știu dacă iau de la CFR Cluj, vedem. Nu e confidențial, e vorba că sunt transferurile și de ce să-mi fac concurență. Ei nu pot concura cu mine, dar de ce să-mi fac concurență singur și să-mi ceară cu 100-200.000 de euro în plus.

Nu se pune problema să-l luăm pe Debeljuh. Nu e de la rivali, e un jucător din zona Clujului, poate că e de la U Cluj. În fiecare an m-am hazardat să iau repede fundași”.

ADVERTISEMENT

„Acum am spus să stăm liniștiți și să avem 2-3 transferuri făcute înainte de plecarea în cantonament a echipei. Vom vedea ce facem dacă-l împrumutăm pe Thiam sau îl cumpărăm.

Bătaia pe care am luat-o de la Farul mi-a pus semne de întrebări. I-am spus lui MM dacă nu cumva noi credem că avem cei mai buni jucători din România, dar de fapt nu este așa, când pierzi după ce ai condus cu 2-0”, a mai spus Gigi Becali, la TV DigiSport.

ADVERTISEMENT

FANATIK a dezvăluit în exclusivitate ce discuție a avut Gigi Becali cu Dan Șucu despre Malcom Edjouma. Tot site-ul nostru a dezvăluit în exclusivitate contractul fabulos propus de Gigi Becali lui Vlad Chiricheș.

„Vreau să mai risc 2 milioane de euro!”

„Concluzia e că trebuie să-mi fac echipa. Chiricheș mai are doi ani, e jucător acolo. Am vorbit cu el, dar trebuie să-mi dea un răspuns. El e liber pentru că a retrogradat.

La Conference League e vorba despre 8-10 milioane și am spus că mai risc 2 milioane de euro ca să iau pe ăia 8 milioane de euro. Negociem cu niște fundași centrali din afară, care cer salarii mari.

La noi ce fundași centrali avem? Yuri e un jucător bun, dar nu e în stilul nostru. Pe Duarte îl vrem, dar Duarte așteaptă răspunsul de la FIFA.

Nu vă luați după Șumudică, așteptăm răspunsul lui Djokovic până luni sau marți. Cinci jucători trebuie să aducem. Doi fundași, un atacant și doi mijlocași”, a continuat Gigi Becali.

„M-a sunat Șucu și m-a întrebat dacă e o șansă să-l vindem. I-am spus că mi-e prieten, dar că la fotbal nu e pe prietenie, e pe război, dar nu vând jucători la rivali. Gratis dau, dar nu dau jucători în care îmi pun nădejdea.

A fost accidentat, dacă era Edjouma se întâmpla ce s-a întâmplat? Nu știu dacă luam titlu, dar era el în teren și era altceva, nu se mai retrăgea toată echipa. 

De la Farul i-aș lua pe Borza și Alibec! Dar nu poți să-l mai iei pe Alibec, pentru că are o clauză să plece când vrea de la Gică. Nu mai e Alibec de la noi, e alt Alibec acum.

I-am spus și lui MM că ipotetic îl luăm pe Borza și l-am întrebat dacă va funcționa la noi, că tot ce am luat de la Gică nu funcționează la noi”, a mai spus patronul vicecampioanei României.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 3.25 este cota pentru „Câștigător Liga 1 2023/2024: FCSB”

ADVERTISEMENT