Sport

Gigi Becali confirmă ce a anunțat Fanatik în urmă cu două săptămâni. Motivele pentru care a renunțat la Budescu și Keșeru: ”Au salarii mari și nu-i mai vreau”

Gigi Becali a confirmat faptul că veteranii Constantin Budescu și Claudiu Keșeru nu vor mai continua la FCSB, ei urmând să părăsească echipa în această iarnă.
20.12.2021 | 12:27
Gigi Becali confirma ce a anuntat Fanatik in urma cu doua saptamani Motivele pentru care a renuntat la Budescu si Keseru Au salarii mari si nui mai vreau
Gigi Becali a confirmat faptul că veteranii Constantin Budescu și Claudiu Keșeru nu vor mai continua la FCSB, ei urmând să părăsească echipa în această iarnă. Sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

FANATIK a dezvăluit încă de acum două săptămâni că finanțatorul ”roș-albaștrilor” vrea să scape de cei doi fotbaliști din cauza salariilor mari pe care le au.

Vizibil afectat de situația în care se află, Keșeru a spus după ultimul meci din 2021 că nu știe dacă va rămâne la vicecampioana României, dar că se va prezenta la reunirea echipei, pe 5 ianuarie.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali anunță că Budescu și Keșeru sunt out de la FCSB

Gigi Becali a vorbit din nou pe subiectul despărțirii de Claudiu Keșeru și Constantin Budescu și a explicat că cei doi nu mai pot rămâne la FCSB, deoarece vrea să schimbe strategia la club și nu mai este dispus să plătească salarii mari.

”Am vorbit cu Budescu să vedem ce bani vrea să încheiem, la fel și cu Keșeru. S-a terminat cu salariile mari, o să jucăm cu jucătorii ăia de locurile 2-3. Eu o să-mi văd de treaba mea, stau acasă. Nu-mi convine. Budescu are un salariu mare și nu mai vreau.

ADVERTISEMENT

Nu are rost să mai rămână Keșeru, fac altă strategie. Să joace Ianis Stoica, să joace Mamut. De ce să joace 25.000 de lună și să nu joace 4.000 pe lună?”, a declarat Becali la Pro X.

Becali exclude transferuri în iarnă

Finanțatorul roș-albaștrilor a dezvăluit că nu va investi niciun ban în transferuri până când echipa nu va reveni cu șanse reale în lupta la titlu și a anunțat că Florin Tănase va pleca dacă va exista o ofertă de 3.000.000 de euro.

ADVERTISEMENT

”La ora asta nu dau nici 5 bani ce să mai vorbim de transferuri. Dacă văd în retur că ne apropiem de CFR și ne luptăm la titlu, atunci e altceva. Dar dacă nu vorbim de campionat, adio bani. Eu nu dau banii degeaba la niște oameni care aleargă pe teren.

Tănase mai are salariu mare de 30.000, dar el pleacă. În rest sunt salarii de 10.000-15.000, Florinel Coman e și el pe acolo”, a mai spus finanțatorul vicecampioanei României.

ADVERTISEMENT

Tănase, lau un pas de un transfer în Golf

Fanii sunt nemulțumiți de atitudinea lui Gigi Becali față de cei doi fotbaliști, consideră că acesta este vinovat de toată această tevatură și sunt de părere că Keșeru nu mai dă randament din cauza atacurilor patronului la adresa sa.

Căpitanul echipei FCSB, Florin Tănase, nu a ezitat să răspundă la întrebarea ce ar alege, banii, în urma unui transfer în Zona Golfului, sau echipa naţională, printr-un transfer la o formaţie europeană. El a fost sincer și a recunoscut că ar alege banii arabilor.

Florin Tănase este deja la al șaselea sezon în tricoul roș-albastru. În 2016 Gigi Becali îi plătea lui Gheorghe Hagi 1,5 milioane de euro pentru achiziția lui. A fost dintotdeauna unul dintre jucătorii pe care patronul ”roș-albaștrilor” a sperat să încaseze multe milioane de euro.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – CFR: 2,15 este cota pentru „ambele marchează”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT