Fotbal intern

Gigi Becali, bun de plată după debutul lui Andrei Instrate! Câţi bani trebuie să dea FCSB. Exclusiv

25.07.2020 | 22:52
Gigi Becali bun de plata dupa debutul lui Andrei Instrate Cati bani trebuie sa dea FCSB Exclusiv
ADVERTISEMENT

FCSB a folosit mai multe rezerve și puști la partida cu Gaz Metan Mediaș, 1-0.

Pentru vicecampioana României au intrat în repriza a doua Andrei Pandele și Andrei Istrate, doi debutanți, înlocuindu-i pe Adi Petre și pe Adrian Niță.

În cazul lui Andrei Istrate, FANATIK a aflat că Gigi Becali va trebui să mai plătească încă 20.000 de euro către Școala Sportivă Ardealul, club de unde a fost cumpărat în iarnă, așa cum a anunțat FANATIK încă din luna februarie.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali trebuie să plătească pentru debutul lui Andrei Istrate

Gigi Becali trebuie să plătească încă 20.000 de euro pentru debutul lui Andrei Istrate, către Școala Sportivă Ardealul, formație de unde vicecampioana României a luat nu mai puțin de șase jucători în iarnă, pe care a dat un total de 100.000 de euro.

Mai mult decât atât, Școala Sportivă Ardealul deține și 20 % dintr-un viitor transfer al puștiului, ceea ce este o situație extraordinară pentru clubul care i-a dat în fotbalul mare pe Alex Maxim, Mihai Răduț sau Vlad Chiricheș.

ADVERTISEMENT

„Cum a spus și domnul Becali, am adus 6 jucători foarte talentați de la Școala Sportivă Ardealul. Este un mediu foarte bun să crescă și cu siguranță îi veți vedea la prima echipă cât de repede.

Toți au fost doriți și de alte echipe din campionat și din străinătate, dar ținând cont de condițiile extraordinare care le oferă Academia FCSB, toți au acceptat să vină aici”, a spus Florin Vulturar pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali poate cheltui premiul pentru câștigarea Cupei României

Gigi Becali poate plăti cei 20.000 de euro pentru Istrate din banii primiți pentru câștigarea Cupei României. FANATIK v-a prezentat faptul că FCSB va primi 260.000 de euro pentru câştigarea Cupei României, iar la această sumă se va adăuga şi 55.000 de euro, bani primiţi în fazele anterioare.

În plus, pentru calificarea în turul 1 preliminar din Europa League, echipa antrenată de Toni Petrea şi-a asigurat un cec minim în valoare de 240.000 de euro.

ADVERTISEMENT
  • 18 ani a împlinit Andrei Istrate pe 15 martie