Fotbal intern

Gigi Becali, cadou de milioane pentru prima sa nepoată. Ce o așteaptă pe Maria

21.06.2020 | 10:49
Gigi Becali cadou de milioane pentru prima sa nepoata Ce o asteapta pe Maria
ADVERTISEMENT

Gigi Becali a cam uitat de fotbal. Eșecul lui FCSB în prima etapă de la reluarea play-off-ului după pandemia de coronavirus, a fost trecut de această dată cu mult mai multă ușurință, pentru că în viața sa a apărut un alt eveniment, care l-a făcut fericit și a pus fotbalul pe planul secund.

Este vorba de nașterea primei sale nepoate, superbul cadou pentru sufletul latifunduiarului din Pipera venind din partea fiicei sale cele mari, Teodora. Aceasta este căsătorită din 2019 cu Mihai Mincu și acum a venit pe lume primul lor copil, micuța Maria.

ADVERTISEMENT

A cărei naștere l-a emoționat la maxim pe principalul finanțator al FCSB, încât vestea venind și în ajunul importantului meci de la Cluj, Gigi Becali nu a mai dat importanța cuvenită partidei și s-a conectat total la minunatul eveniment din familia sa.

Bunicul Gigi Becali, pregătit cu un cadou fabulos pentru nepoțica Maria

„Tată, sunt prea bucuros ca să mă mai intereseze fotbalul sau altceva acum. Să fie toată lumea sănătoasă. Vreau ca toată lumea să fie la fel de fericită cum sunt eu acum.

ADVERTISEMENT

Seamănă cu mine. De la 8 dimineața când eram la biserică, și până când a născut, pe la prânz, am fost în lacrimi și m-am rugat să nască fata bine”, a spus emoționat Gigi Becali, la România TV. Care a pregătit deja un cadou fabulos pentru Maria.

Fiecare nepot sau nepoată va avea contul lui

Gigi Becali este gata să își onoreze prima promisiune făcută în familie, de a dărui o sumă de bani fiecărui nepot sau nepoate la naștere.  Este vorba de un cont în bancă, unul cu o sumă foarte consistentă, dezvăluie Impact.

ADVERTISEMENT

„Vorbim de mulți bani, de ordinul milioanelor de euro. Gigi spune că nimeni nu are viața cumpărată și e mai bine să lași lucrurile aranjate și clare din timpul vieții, ca să nu iasă discuții sau certuri de la bani.

Gigi Becali, extrem de corect mai ales cu familia lui

Așa că, în familia Becali, fiecare știe de ce se va ocupa și ce va primi în cazul în care el pățește ceva.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali este un om extrem de corect cu toată lumea, dar mai ales cu familia lui”, au dezvăluit surse din anturajul latifundiarului din Pipera.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Gaz Metan: 2,00 este cota pentru 1 solist. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT