Sport

Gigi Becali, cadou special pentru “perla” Octavian Popescu: “I-am luat mașină de 30.000 de euro”

Gigi Becali a decis să-i facă un cadou special lui Oactavian Popescu, jucător de pe urma căruia speră să obţină o sumă-record. Patronul FCSB i-a cumpărat o maşină jucătorului de 19 ani.
07.02.2022 | 11:52
Gigi Becali cadou special pentru perla Octavian Popescu Iam luat masina de 30000 de euro
Ocatvian Popescu a izbucnit în plâns după egalul FC Voluntari - FCSB 2-2. Fotbalistul este consolat de un fost campion al României. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Octavian Popescu are un start de an foarte bun, în care a reuşit să marcheze goluri spectaculoase în derby-urile cu CFR Cluj şi Dinamo. “Perla” celor de la FCSB a primit şi un cadou de la Gigi Becali.

Gigi Becali i-a luat o maşină lui Octavian Popescu

“I-am luat mașină de 30.000 de euro, el și-a ales-o, nici nu știu ce mașină și-a ales. Tavi Popescu joacă extraordinar, i-a dat două pase de gol lui Coman. Trebuia să dea două goluri Coman. Pe urmă i-a dat-o și lui Cordea”, a spus Gigi Becali la emisiunea “Ora exactă în sport” de la PRO X.

ADVERTISEMENT

Octavian Popescu a devenit şofer la finalul anului trecut, la scurt timp după ce a împlinit 19 ani, când şi-a luat permisul de conducere. Acum, starul celor de la FCSB are şi o maşină pe măsură, după cadoul primit de la Gigi Becali.

Şi Ianis Stoica s-a ales cu un cadou

Gigi Becali ţine la tinerii jucători care îi pot aduce sume impresionante pe piaţa transferurilor, iar Ianis Stoica este un alt fotbalist care ar putea să plece de la FCSB pe bani mulţi.

ADVERTISEMENT

La fel ca în cazul lui Octavian Popescu, Ianis Stoica a primit, la rândul lui, un cadou special de la Gigi Becali. Patronul FCSB i-a cumpărat tânărului jucător un apartament.

“Lui Ianis Stoica i-am cumpărat apartament azi, de ziua lui. Păi îl ţin să iau şi eu 30-40 de milioane”, spunea Gigi Becali, în decembrie, pentru sport.ro.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali i-a stabilit preţul lui Ocatvian Popescu

După ce i-a vândut pe Dennis Man şi Olimpiu Moruţan, acum Gigi Becali vrea să iao sumă impresionantă de pe urma lui Octavian Popescu. Pentru moment, patronul FCSB ar fi dispus să-l vândă dacă primeşte 30.000.000 de euro.

I-am spus lui MM azi, că e posibil să ni-l fure o echipă cu 30-40 de milioane acum. Dacă dă cineva 30 de milioane, îl fură pe Tavi Popescu acum.

ADVERTISEMENT

Dacă îmi dă cineva 30 de milioane acum, îl dau. Dacă sunt unii deștepți și îmi dau 30 de milioane acum, cedez și eu. Dacă îl mai țin doi ani, fără 100 nu-l mai dau.

Fără el, echipa are probleme, cum a fost cu Sepsi. El e cel mai important jucător, e mai important decât Tănase”, a declarat Gigi Becali pentru Digisport.

În actualul sezon, Octavian Popescu a marcat 6 goluri în cele 22 de meciuri jucate pentru FCSB. În plus, mijlocaşul ofensiv de 19 ani a mai oferit 3 pase decisive, ultima chiar în remiza cu FCU Craiova.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Chindia Târgovişte: 2,15 este cota pentru „ambele marchează”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT