Fotbal intern

Gigi Becali, cale liberă pentru transferul unui străin din Liga 1 Betano! Cât trebuie să plătească

08.06.2019 | 16:21
Gigi Becali cale libera pentru transferul unui strain din Liga 1 Betano Cat trebuie sa plateasca

Finanțatorul Gigi Becali are cale liberă pentru transferul unui străin din Liga 1 Betano, despre care FANATIK a scris de mai bine de două luni că este dorit la FCSB. Deranjat de faptul că ”roș-albaștrii” au ratat pentru al patrulea an consecutiv titlul în Liga 1 Betano, latifundiarul din Pipera a pus pe liber mai mulți jucători care au dezamăgit în sezonul recent încheiat: Florentin Matei, Raul Rusescu și Filipe Teixiera.

Gigi Becali, cale liberă pentru transferul unui străin din Liga 1 Betano: ”Noi am vrea să-l vindem cu un milion”

Una dintre țintele de transfer ale lui Gigi Becali este mijlocașul francez Aissa Ladouni de la FC Voluntari, unul dintre cei mai apreciați jucători din Liga 1 Betano. Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru FANATIK, tehnicianul italian al ilfovenilor, Cristiano Bergodi, a declarat că acesta este un jucător de mare talent, dar care mai poate progresa în viitor.

”Nu ştiu, încă se discută, vom vedea. Au un nou antrenor, fiecare are o strategie, îşi caută jucători, dubluri pe posturi, obiective, cupe europene, calificarea în Europa League. Au şi primăvara europeană ca obiectiv. Ei îşi fac lotul. Laidouni este un jucător care poate să aibă un viitor foarte, foarte frumos. Este unul dintre cei mai talantaţi străini, tineri care au venit în România”, a declarat managerul ilfovenilor, Ioan Andone.

Aissa Laidouni în duel pentru balon cu Platini în meciul FC Volunatari – Poli Iași

”Sunt multe lucruri de care depinde un transfer”

”Eu zic că ar avea loc acolo. E părerea mea. În legătură cu preţul, depinde şi de ce ţi se oferă. Acum, noi am vrea să-l vindem cu un milion. Cine nu vrea mai mult de la fotbal?! Depinde de ofertă, de ceea ce ne propune, dacă Bergodi vrea să-l ţină neapărat. Sunt multe lucruri de care depinde un transfer”, a mai spus Ioan Andone pentru Telekom Sport.

Aissa Laidouni, în vârstă de 22 de ani, este cotat în acest mometn de site-urile de specialitate la 450.000 de euro. Mijlocașul francez a jucat în 30 de meciuri pentru FC Voluntari în acest sezon, marcând șase goluri şi oferind trei pase decisive. Înainte de a ajunge în Liga 1 Betano, în var anului 2018, el a mai jucat pentru formațiile franceze Angers, Les Herbiers și Chambly.