Life

Reacția lui Gigi Becali, după ce Carmen de la Sălciua l-a comparat cu Iisus: “Ajut cât pot, dacă pot!”

Carmen de la Sălciua nu își ascunde deloc admirația pentru Gigi Becali, ea mărturisind că îl iubește pe latifundiar și îl compară cu Iisus Hristos, lucru care l-a făcut pe milionar să reacționeze.
26.01.2022 | 14:24
Reactia lui Gigi Becali dupa ce Carmen de la Salciua la comparat cu Iisus Ajut cat pot daca pot
Carmen de la Sălciua îl iubește pe Gigi Becali. Latifundiarul însă e mai reținut când vine vorba de farmecele cântăreței Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Carmen de la Sălciua are doar cuvinte de laudă pentru Gigi Becali, cântăreața mărturisind, pe conturile ei de socializare, că are o adevărată pasiune pentru celebrul latifundiar din Pipera. E adevărat, explică cântăreața, pasiunea ei este legată de felul în care latifundiarul din Pipera se implică în cauze umanitare.

La un moment dat, probabil puțin surescitată de credința în cele bisericești pe care o arată, public, Gigi Becali a făcut-o pe Carmen de la Sălciua să îl compare pe milionar chiar cu Iisus Hristos și să îl considere unul dintre puținii oameni care merită să fie dați exemplu.

ADVERTISEMENT

Carmen de la Sălciua, despre Gigi Becali: ”Îl iubesc”

”Ar trebui să ne conducă țara! Un om cu suflet! Îl iubesc pe omul ăsta!”, spune Carmen de la Sălciua pe conturile ei de socializare, atașând un videoclip cu Gigi Becali în care latifundiarul împarte bani celor care îi cer pomană. Clipul, filmat la începutul acestei luni, îl arată pe Gigi Becali, asistat de celebrul Luțu, cum împarte bani celor care chiar au nevoie de pomană pentru a supraviețui.

”Eu nu le dau lor, îi dau lui Hristos. Mi-e milă pentru că Dumnezeu a făcut bogați și săraci. El i-a făcut pe săraci pentru bogați. După ce ne-a dat nouă, la bogați, niște bogății, ne-a mai dat și niște săraci, ca să ne mântuim prin ei”, explica Gigi Becali în emisiunea ”Asta-i România” de la Kanal D, videoclipul postat de artistă.

ADVERTISEMENT

Atât de impresionată a fost de gestul pe are Gigi Becali l-a făcut la început de an încât Carmen de la Sălciua l-a comparat, explicit, cu Iisus Hristos, postările sale despre gesturile umanitare făcute de latifundiar fiind public lăudate.

”Însuși Iisus care a izbăvit omenire de păcat a fost fiul unui simplu tâmplar… Oamenii simpli sunt mai aproape de Dumnezeu! Casa unui sărac va fi mereu foarte primitoare! Pentru că în ea sălășuiește rugăciunea și sufletul bun!

ADVERTISEMENT

Desigur, există și excepții și din categoria celor mai înstăriți. Unui dintre acești oameni e Gigi Becali, un adevărat creștin și un adevărat suflet milostiv”, a mai notat Carmen de la Sălciua pe conturile ei de socializare.

Gigi Becali, replică sinceră pentru Carmen de la Sălciua

Contactat de FANATIK, Gigi Becali a fost foarte sincer cu privire la cele declarate de Carmen de la Sălciua, pasiunea pe care artista o are nefiind de natură să îl impresioneze pe latifundiarul din Pipera și, totodată, finanțator al FCSB.

ADVERTISEMENT

”Ce să spun? Nici nu o cunosc, nu am auzit de ea. Eu, oricum, nu ascult nici muzică populară, nici altfel de muzică, doar bisericească. Îi doresc să fie sănătoasă, să aibă noroc… Eu îmi văd de ale mele, ajut când pot, dacă pot. Nu mă poate compara cu Iisus, dar îi mulțumesc pentru respect.

Altceva nu am de spus, nu cunosc persoana, nu ascult ce cântă ea, ar fi culmea să răspund la așa ceva, la ce a zis ea despre mine”, a declarat, pentru FANATIK, Gigi Becali.

Carmen de la Sălciua, dezvăluiri despre iubitul ei

Carmen de la Sălciua nu a vorbit doar despre Gigi Becali pe conturile ei de socializare, ci și despre credința în Dumnezeu și relația pe care o are cu iubitul ei, Marian. Iar cum cele două păreau să se bată cap în cap, Biblia condamnând ferm relațiile cu bărbați însurați, lucru observat de unii fani ai artistei care i-au și reproșat că a destrămat o familie, Carmen de la Sălciua a dat câteva replici usturătoare.

”Crezi în relații care nu mai funcționează? De obicei, când ele nu mai funcționează se ajunge la o separare fără să fie o a treia persoană la mijloc! Dar nu cred că în cazul ăsta ar trebui să spun mai multe pentru că oricum faci parte din categoria celor care aruncă cu piatra”, a replicat Carmen de la Sălciua la reproșurile că a destrămat o familie și că se iubea cu un bărbat însurat.

Cu toate acestea, de la izbucnirea scandalului legat de relația pe care o are cu Marian, acesta fiind căsătorit la acea vreme cu altă femeie, Carmen de la Sălciua a fost acuzată că ar fi destrămat familia, lucru pe care fosta soție a bărbatului l-a adus, ca argument, și în instanță, la procesul de divorț.

”Divorțul a fost din vina lui exclusivă, el m-a înșelat pe mine cu acea femeie”, susținea Bianca, pentru FANATIK, când a venit vorba de relația pe care Marian Corcheș o are cu Carmen de la Sălciua. Ba chiar i-a reproșat artistei că l-a supravegheat la divorț, lucru care a deranjat-o pe Carmen teribil.

”Da, am fost la proces, însă nu în sala de judecată. L-am așteptat la mașină, nu am râs în fața nimănui”, a precizat Carmen de la Sălciua după ce a fost acuzată de fosta soție a iubitului ei că a umilit-o la proces și că ia râs în față.

ADVERTISEMENT