Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Gigi Becali, caterincă în direct cu Vivi Răchită! Declarația care l-a făcut instant să reacționeze: “Aoleu, ce vrăjeală!”

Euforic după câștigarea titlului, Gigi Becali a avut un schimb de replici amuzant cu Valeriu Răchită la FANATIK SUPERLIGA.
12.05.2024 | 00:37
Gigi Becali caterinca in direct cu Vivi Rachita Declaratia care la facut instant sa reactioneze Aoleu ce vrajeala
Gigi Becali, caterică în direct cu Vivi Răchită! Declarația care l-a făcut instant să reacționeze: "Aoleu, ce vrăjeală!"
ADVERTISEMENT

FCSB a sărbătorit câștigarea titlului la finalul meciului pierdut pe Arena Națională cu CFR Cluj, scor 0-1. Prezent la meci după o pauză de aproape 4 ani, Gigi Becali l-a avertizat pe Valeriu Răchită că urmează o perioadă glorioasă pentru FCSB.

Gigi Becali, caterică în direct cu Vivi Răchită! Declarația care l-a făcut instant să reacționeze: “Aoleu, ce vrăjeală!”

“O să-i fac zile negre lui Răchită”, a spus Gigi Becali în timpul intervenției telefonice de la FANATIK SUPERLIGA, pe Prima Sport 1. “E vrăjeală când spune că s-ar bucura pentru FCSB, nu?”, a întrebat moderatorul emisiunii, Horia Ivanovici.

ADVERTISEMENT

Răspunsul patronului de la FCSB a venit imediat: “Aoleu, dar ce vrăjeală!”, spre amuzamentul celor prezenți în studio. “M-aș bucura și eu să văd echipe mari venind aici în România”, a spus Răchită.

“Știi care e treaba? Dacă era un om rău, nici nu glumeam cu el acum. Dar el e băiat bun, eu d-aia glumesc cu el. Chiar dacă are el o răutate, ceva, nu știu de unde o are. Tot critici…”, a venit imediat replica patronului FCSB.

ADVERTISEMENT

“Să le predau fotbal lui Șucu și lui Rotaru”

Horia Ivanovici a continuat nota amuzantă și i-a transmis lui Gigi Becali: “Vă așteptăm la primul curs la școala de antrenor, să predați”. Patronul roș-albaștrilor a intrat în joc și a răspuns cu umor:

“Ca să predau, trebuie prima dată să-i predau lui Șucu și lui Rotaru. Dar să-mi dea neapărat 3 milioane de euro pe an. De la amândoi să iau 6 milioane și din cursuri de antrenor. Să le predau fotbal. Dacă vor să învețe, să-mi dea câte 3 milioane de fiecare. Dacă nu, să stea așa și să piardă în continuare bani”.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali, convins că FCSB trece de play-off-ul Ligii Campionilor

Gigi Becali e sigur că FCSB va avea puterea să treacă de play-off-ul Ligii Campionilor. În acea fază a competiției, roș-albaștrii ar juca 4 meciuri acasă și 4 în deplasare și ar încasa o sumă record.

„În primul tur nu-mi fac probleme. Nu am niciun fel de grijă. Trecem fără probleme. Du-te la turul 3 că nu mai am probleme în turul 2. Du-te la play-off și lasă-mă pe mine cu piticii. Astea sunt pentru mine fleacuri, tururile 1, 2, 3.

ADVERTISEMENT

Sunt echipe tari în play-off, dar nu sunt sperietoare de care nu putem trece. Îți spun încă ceva, ține cont. Nu știm încă valoarea fotbalului românesc, nu știm valoarea noastră la ora asta”, a declarat Gigi Becali, la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT