Stiri sportive

Gigi Becali. Ce cadouri le-a promis jucătorilor de Crăciun

GIGI BECALI. Steaua a încheiat turul de campionat pe primul loc, la nouă puncte distanţă de următoarea clasată, CFR Cluj. Parcursul din Liga 1 i-a mai descreţit fruntea lui Gigi Becali şi l-a...
21.12.2014 | 00:02
Gigi Becali Ce cadouri lea promis jucatorilor de Craciun
ADVERTISEMENT

GIGI BECALI. Steaua a încheiat turul de campionat pe primul loc, la nouă puncte distanţă de următoarea clasată, CFR Cluj. Parcursul din Liga 1 i-a mai descreţit fruntea lui Gigi Becali şi l-a făcut să uite de eliminarea din cupele europene. Motiv pentru care latifundiarul a decis să le facă o surpriză lui Chipciu şi compania. Astfel, după ce le-a achitat jucătorilor, în noiembrie, primele pentru cîştigarea a şase partide din tur ( vezi detalii), patronul Stelei le-a umplut din nou conturile elevilor lui Constantin Gâlcă.

I-a adus cu primele la zi

GIGI BECALI. Conform surselor FANATIK.RO, Gigi Becali le-a achitat fotbaliştilor şi restul de prime pentru partidele cîştigate pînă la finalul turului de campionat. Campionii au primit cu bucurie vestea, mai ales că vin Sărbătorile. Latinfudiarul s-a ţinut, astfel, de promisiunea făcută în toamnă. “Le-a transmis că le dă toţi banii, cu condiţia ca Steaua să se afle pe primul loc la finalul turului. S-a ţinut de cuvînt! Acum jucătorii îşi pot petrece liniştiţi sărbătorile”, au punctat sursele FANATIK.RO.

ADVERTISEMENT

Keseru-Sanmartean1

Nu au primit salariul pe noiembrie

GIGI BECALI. Fotbaliştii au avut, totuşi, şi un motiv de nemulţumire cînd şi-au verificat conturile. Au sesizat că salariul pe luna noiembrie nu le-a fost virat, motiv pentru care s-au plîns conducerii. Nemulţumirea roş-albaştrilor a ajuns şi la urechile lui Gigi Becali, care a avut un mesaj scurt: “Transmiteţi-le că vor primi şi salariile pînă de Crăciun. Le promit asta! Nu vreau să intre supăraţi în noul an”. Rămîne de văzut dacă patronul Stelei se va ţine şi de această dată de cuvînt.

Plătiţi preferenţial de Gigi Becali

GIGI BECALI. FANATIK.RO a mai aflat încă un detaliu interesant. Anume că doar favoriţii lui Gigi ar mai avea de primit doar salariul pe noiembrie. Fotbaliştii care au evoluat puţin şi care nu au fost pe placul patronului ar avea de încasat salariile pe mai multe luni. “Nu mai e o surpriză pentru nimeni că Gigi are preferaţi în echipă. Aceştia stau bine din punct de vedere financiar, dar mai sînt şi cîţiva jucători, ce-i drept puţini, care au de primit banii pe mai multe luni. Dar Gigi va avea grijă şi de ei. Într-un final, toţi vor fi cu salariile la zi”, au dezvăluit sursele FANATIK.RO.

ADVERTISEMENT

2.000 de euro au primit jucătorii pentru fiecare succes de pe teren propriu