Fotbal intern

GIGI BECALI. Ce surpriză i-a făcut Luţu şefului său!

GIGI BECALI. Ionuţ Luţu şi Iulia Roşca trăiesc de mai multe luni o poveste de dragoste, iar relaţia este una cît se poate de serioasă. Fotomodelul Playboy chiar l-a prezentat pe fostul...
20.12.2014 | 00:10
GIGI BECALI Ce surpriza ia facut Lutu sefului sau

GIGI BECALI. Ionuţ Luţu şi Iulia Roşca trăiesc de mai multe luni o poveste de dragoste, iar relaţia este una cît se poate de serioasă. Fotomodelul Playboy chiar l-a prezentat pe fostul fotbalist al Stelei familiei şi, în viitorul apropiat, nu este exclus să asistăm la o nuntă ca-n poveşti. Acum a venit rîndul celui poreclit “Hagi” să-şi prezinte cucerirea celor apropiaţi. Şi, firesc, primul la care s-a gîndit Luţu a fost Gigi Becali. Care de altfel a tot insistat să o cunoască pe cea care i-a furat inima omului său de încredere. Fostul internaţional se afla de o săptămînă la Constanţa cu treabă, iar patronul roş-albaştrilor a profitat din plin de acest lucru şi a împuşcat doi iepuri deodată. Graţie lui Luţu şi-a rezolvat nişte probleme pe care le avea la Poarta Albă, dar i-a cunoscut şi iubita omului său de încredere.

I-a prezentat-o lui Gigi la Academie

GIGI BECALI. Patronul formaţiei din Ghencea a pus mîna pe telefon şi l-a chemat pe fostul fotbalist la Academia Gheorghe Hagi, unde se afla la muncă. Luţu a urmat întocmai ordinul şi s-a dus la Ovidiu însoţit de Iulia Roşca. O adevărată surpriză pentru Gigi. “Patroane, ea este noua mea prietenă. Este o relaţie serioasă, era cazul să mă aşez şi eu la casa mea. Ne iubim foarte mult, este sufletul meu pereche”, a sunat prezentarea pe care “Hagi” i-a făcut-o iubitei sale. Conform surselor FANATIK.RO, finanţatorul roş-albaştrilor a rămas impresionat de noua cucerire a omului său de încredere, însă a ţinut să le transmită, în stilui-i caracteristic, că nu va accepta să-i vadă constant în publicaţiile de tip tabloid.

iulia rosca

Îi conduce BMW-ul

GIGI BECALI. Luţu este înnebunit după Iulia, iar, de curînd, fostul fotbalist şi-a dat acceptul ca iubita sa să-i conducă maşina, un superb BMW X6, în valoare de 70.000 de euro. “Hagi” i-a transmis fotomodelului Playboy că poate păstra cît doreşte automobilul. De altfel, Gigi s-ar fi simţit un pic neglijat în ultima perioadă, acesta fiind şi unul dintre motivele pentru care a insistat să o cunoască pe iubita omului său de bază. De altfel, Luţu o însoţeşte pe Iulia peste tot, inclusiv la cumpărături, şi ascultă cu sfinţenie de bomba-sexy care i-a furat inima.

36 de partide a jucat Ionuţ Luţu pentru Steaua.  A marcat trei goluri

3.000 de euro este salariul lunar pe care Luţu îl încasează de la Gigi Becali

500 Ron BONUS, 5 runde gratuite + 15 dupa prima depunere doar la cazinoul Unibet!