Sport

Gigi Becali, cerere expresă pentru Dinu Todoran: ”Numai asta mă interesează”

Cunoscut ca un patron care se bagă la echipă, Gigi Becali nu se dezminte nici când vine vorba despre Dinu Todoran și i-a făcut deja o cerere.
17.06.2021 | 16:31
Gigi Becali cerere expresa pentru Dinu Todoran Numai asta ma intereseaza
ADVERTISEMENT

Tehnicianul a susținut prima conferință de presă în funcția de antrenor principal la FCSB și s-a arătat impresionat de condițiile de care beneficiază la formația ”roș-albastră”.

Jucătorii vicecampioanei s-au întors la treabă la finalul săptămânii trecute și au făcut cunoștință cu noul lor antrenor. Acesta a condus prima ședință de pregătire la Baza Sportivă FCSB din Berceni.

ADVERTISEMENT

Cererea lui Gigi Becali pentru Dinu Todoran

Atunci când a acceptat să vină la FCSB, Dinu Todoran știa că va trebui să îndeplinească multe dintre dorințele lui Gigi Becali, iar una dintre acestea a venit la scurt timp după ce ”roș-albaștrii” au început pregătirea pentru sezonul viitor.

”Le-am cerut doar să antreneze posesie, posesie, posesie. Vreau să antrenezi posesia, mingea să fie numai la noi, că până la urmă adversarul cedează dacă faci posesie. Numai asta mă interesează. Noi nu avem jucători de forță, ci tehnici, atunci antrenează posesia.

ADVERTISEMENT

Și presing, normal. Dacă vrei să fii mare fotbalist, când ai pierdut mingea trebuie să intri imediat în presing. Asta am jucat atunci când eram cu Reghe, asta făcea el. Pierdeam mingea și pac!, imediat recuperam”, a declarat Becali la Pro X.

Becali nu concepe ca FCSB să se încurce în Europa

FCSB va juca în turul doi preliminar al Conference League cu formația kazahă Şahtior Karagandy, dar latifundiarul din Pipera nu este interesat de numele adversarului, vrea doar calificarea.

ADVERTISEMENT

”Nu mă interesează adversara din Europa. Mă interesează să fie bătută și gata. Să batem cu 3-0 la București și gata. În rest, nu mă interesează pe mine.

Da, bineînțeles! Pressingul… e clar. Nu mai trebuie să spui nimănui de pressing. Dacă vrei să fii mare fotbalist, trebuie să intri s-o iei după ce o pierzi”, a mai afirmat Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

Șahtior Karagandy, sezon dezastruos în Kazahstan

Vicecampioana României va juca manșa tur din turul doi preliminar al Conference League pe teren propriu, la 22 iulie, returul fiind programat o săptămână mai târziu, în Kazahstan.

Şahtior Karagandy a terminat pe locul 4 în sezonul trecut al campionatului şi a devenit cunoscută în Europa pentru ritualul dinaintea fiecărui meci. Oficialii formnației din Kazahstan sacrificau o oaie, un ritual neobişnuit şi care a atras multe critici în 2013.

Campionatul din Kazahstan se joacă în sistemul primăvară-toamnă şi s-au disputat deja 15 etape din sezonul 2021. Şahtior Karagandy ocupă penultimul loc, cu 9 puncte, după ce a primit o depunctare de 3 puncte din cauza unor probleme cu facilităţile, însă pedeapsa nu este un este una definitivă. După 15 etape din prima ligă a Kazahstanului, Şahtior Karagandy are 3 victorii, 3 remize şi 9 înfrângeri. Viitoarea adversară a FCSB nu a mai câştigat în campionat de pe 29 aprilie, când a învins-o pe Zhetysu, scor 1-0.


  • (P) Cota BETANO ca FCSB să ia campionatul în sezonul 2021-2022 este 3,75. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT