Fotbal intern

Gigi Becali, aluzie la un posibil blat între CFR Cluj și Sepsi? „Dacă aveau nevoie”

05.03.2019 | 18:42
Gigi Becali aluzie la un posibil blat intre CFR Cluj si Sepsi Daca aveau nevoie

Patronul FCSB, Gigi Becali, a adresat o acuză subtilă la adresa rivalilor din play-off-ul Ligii 1 Betano, CFR Cluj și Sepsi Sfântu Gheorghe. Totul a început într-o discuție pe care a avut-o cu Dinu Gheorghe, la câteva săptămâni după ce Becali și fostul șef de la Rapid au fost la un pas să pună pariu pe șansele lui Dinamo la accederea în play-off.

Gigi Becali, atac subtil la CFR și Sepsi

Întrebat dacă ar mai fi onorat pariul cu Dinu „Vamă” în cazul în care Dinamo ar fi reușit să câștigă tot și să prindă ultimul loc din play-off, Gigi Becali a spus că era sigur de faptul că trupa din Ștefan cel Mare nu ar fi prins Top 6, dacă Sepsi ar fi avut nevoie să strângă mai multe puncte, aluzie la meciul din ultima rundă a sezonului regulat, în care covăsnenii au întâlnit CFR Cluj. Iată dialogul dintre Dinu Gheorghe și Gigi Becali:

„- Domnule Becali, trebuia să fac pariul cu dumneavoastră să vă iau banii, că ar fi intrat Dinamo cu 37 de puncte în play-off.
– Ce pariu? Hai, mă, că s-au jucat ăștia de la Sepsi. Dacă aveau nevoie de 38 de puncte făceau rost de ele.
– Cum adică?
– Ei, cum adică. Se jucau ei acolo și făceau 38 de puncte. *râde*” 

CFR Cluj a terminat pe primul loc sezonul regulat al Ligii 1 Betano, în timp ce FCSB a fost pe locul secund și Sepsi Sfântu Gheorghe pe 6. CFR – Sepsi se va juca și în prima rundă a play-off-ului Ligii 1 Betano.