Fotbal intern

Gigi Becali cheamă ultrașii Stelei înapoi: “Să lase CSA-ul și să îmi mulțumească!”. Ce spune despre fanii lui Dinamo

16.07.2019 | 11:59
Gigi Becali cheama ultrasii Stelei inapoi Sa lase CSAul si sa imi multumeasca Ce spune despre fanii lui Dinamo

Gigi Becali a vorbit despre incidentele de la meciul dintre Viitorul și Dinamo, câștigat de echipa lui Hagi cu 5-0. Patronul FCSB le dă dreptate fanilor dinamoviști care au protestat și au intrat pe teren la scorul de 3-0. Cu această ocazie, latifundiarul a lansat un apel la adresa fanilor Stelei, să revină lângă echipa din Liga 1. 

Gigi Becali cheamă ultrașii Stelei înapoi: “Uitați-vă ce pățesc”

Patronul FCSB e de părere că nemulțumirile fanilor sunt îndreptățite: “Suporterii să vadă cum e. Să fie învățare de minte. Dinamo, club mare. Uită ce se întâmplă. Stai că vedem, FCSB e Steaua, nu e Steaua. E în Liga 1 și e club mare. Uită-te ce e în Liga 1: insolvențe, faliment. Au și fanii dinamoviști pretențiile lor.

Și sunt oameni civilizați. Când vezi 5-0 nu te oftici? Au și ei dreptatea lor. Dar eu mă refer la ai mei. Uitați-vă la ei ce pățesc. Trebuie să lase CSA-ul, să vină și să îmi mulțumească. Au dreptate suporterii lui Dinamo. Ce să facă la 5-0? Să aplaude?“, a spus Becali pentru ProX.

Gigi Becali a lăsat să se înțeleagă că Ionuț Negoiță nu trebuia să se implice la Dinamo dacă nu avea de gând să investească mulți bani: “Dacă nu poți să faci față la Steaua, Dinamo, Rapid nu te băga. N-ai bani, nu te băga. Din punctul meu de vedere, conștiința mea e curată. Am băgat 40 de milioane de euro. Am zis că e Steaua. Eu zic că mi-am făcut datoria, ca să știe suporterii. Eu cred că în acest an, ceilalți se vor bate la locul doi. E ceea ce îmi place. După cum se conturează echipa, cred că va fi o echipă mare în acest sezon” 

Gigi Becali cheamă ultrașii Stelei înapoi Să lase CSA-ul, să vină alături de mine și să îmi mulțumească!
Gigi Becali cheamă ultrașii Stelei înapoi Să lase CSA-ul, să vină alături de mine și să îmi mulțumească!

Ionuț Negoiță le-a declarat război suporterilor lui Dinamo după umilința cu Viitorul, scor 0-5. Patronul “câinilor” a declarat că cei care au intrat pe teren ar trebui suspendați mai mult de un an de pe stadioane: “Când ai genul ăsta de nebuni, e normal să fii timorat ca jucător. E prea puțin ce suspendări le-au dat. Nu se poate așa ceva! Nebunii ăștia nu sunt suspendați cât trebuie. Ce, dăm foc la casă dacă pierdem cu 5-0?”

  • 2014 este anul în care Gigi Becali a pierdut marca Steaua