Sport

Gigi Becali confirmă Fanatik! Claudiu Keșeru e caz închis la FCSB: „Vreți să dau eu goluri în locul lui?”

Claudiu Keșeru e istorie la FCSB. Finanțatorul Gigi Becali a dezvăluit că atacantul a mai primit o ultimă șansă la derby-ul cu CFR Cluj, pe care însă a ratat-o.
27.01.2022 | 15:32
Gigi Becali confirma Fanatik Claudiu Keseru e caz inchis la FCSB Vreti sa dau eu goluri in locul lui
Gigi Becali, Claudiu Keseru. FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Gigi Becali a confirmat informațiile dezvăluite în exclusivitate de FANATIK. Claudiu Keșeru a clacat psihic și nu o mai poate ajuta pe FCSB. Atacantul în vârstă de 35 de ani a jucat 45 de minute în derby-ul cu CFR Cluj, dar fără să aibă realizări.

Cu doar patru goluri marcate în tricoul roș-albastru de la revenire, fostul golgheter al Bulgariei este cu moralul la pământ, după cum a anunțat în premieră site-ul nostru. Keșeru a devenit de nerecunoscut la antrenamentele vicecampioanei și nu mai face față pregătirii fizice la care jucătorii sunt supuși de către Thomas Neubert.

ADVERTISEMENT

Claudiu Keșeru e istorie la FCSB! Meciul cu CFR Cluj, picătura care a umplut paharul lui Gigi Becali

Starea psihică precară a lui Keșeru datează încă din momentul primelor critici primite de la Becali.

„De Keșeru sunt dezamăgit, am văzut primele trei meciuri și am zis că jucătorul ăsta joacă la orice echipă din lume. Acum pare că s-a schimbat, dar îl aștept să revină, să fie mai rapid, mai agresiv și mai concentrat.

ADVERTISEMENT

Ăștia care știu să apese pe clapete, dacă nu cară puțin pianul, n-au la ce să cânte. Pe când celălalt nu știe prea bine la clapete, dar când cară pianul apasă și el acolo și dă o muzică. Nu e extraordinar, dar scoate niște sunete. Dumiter e luptător, muncitor, aleargă mult și am câștigat toate, absolut toate meciurile cu el în teren”, declara finanțatorul vicecampioanei, în decembrie 2021.

Evoluția din spectaculos meci de pe Național Arena, încheiat la egalitate, scor 3-3, l-a determinat pe Gigi Becali să nu îi mai dea nicio șansă lui Claudiu Keșeru. Latifundiarul din Pipera vrea ca de acum înainte Toni Petrea să le dea credit jucătorilor tineri.

ADVERTISEMENT

„Ce vreți să îi fac eu? Care e meseria lui? Să dea goluri! Vreți să dau eu goluri în locul lui? Știa situația de la început.

Am spus și eu, dar a spus și Meme că vom încerca să mergem pe mâna tinerilor, dar uitați că a jucat și el din nou titular? Nu e bine nici așa?

ADVERTISEMENT

Tot eu am ceva cu el? Nu, tată! Dar dacă lui îi convine că am ajuns să ne punem bazam într-un copil de 19 ani, atunci să mergem pe mâna copiilor de 19 ani.

Nu mă mai întrebați de Keșeru. Eu am și alte treburi, nu să stau să vorbesc de el”, a declarat Gigi Becali pentru prosport.ro.

Cu excepția veteranului Keșeru, FCSB mai are în lot cinci jucători care pot îndeplini rolul de vârf. Este vorba despre Ivan Mamut (24 de ani), Ianis Stoica (19 ani), Andrei Dumiter (22 de ani), Florin Tănase (27) de ani și, la nevoie, Florinel Coman (23 de ani).


  • (P) Cota BETANO pentru Dinamo – FCSB: 1,93 este cota pentru „ambele echipe înscriu”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT