Sport

Gigi Becali confirmă FANATIK! Claudiu Keşeru rămâne la FCSB până în vară: “Mai avem nevoie de el”

Aşa cum FANATIK a anunţat în exclusivitate încă de pe 24 decembrie, Gigi Becali a decis să-l ţină pe Claudiu Keşeru la FCSB până în vară. Jucătorul a fost salvat de evoluţiile din primele meciuri.
03.01.2022 | 13:20
Gigi Becali confirma FANATIK Claudiu Keseru ramane la FCSB pana in vara Mai avem nevoie de el
ADVERTISEMENT

FANATIK a anunţat în exclusivitate, pe 24 decembrie, rămânerea lui Claudiu Keşeru la FCSB până la finalul sezonului. Atacantul evoluase deja pentru două echipe şi nu ar mai fi putut să se transfere la o altă formaţie.

Gigi Becali a decis: Claudiu Keşeru rămâne la FCSB până în vară

Chiar dacă iniţial intrase pe lista neagră, pe care se afla şi Constantin Budescu, Claudiu Keşeru va rămâne la FCSB până în vară. Gigi Becali a anunţat că echipa are nevoie în continuare de serviciile atacantului de 35 de ani.

ADVERTISEMENT

“Claudiu Keșeru nu pleacă! Mai avem nevoie de Keșeru. El a făcut și lucruri bune la FCSB, a făcut jocuri bune la început. Primele patru meciuri el le-a câștigat.

Ne poate ajuta în continuare. Budescu a plecat deja, el nu ne mai putea ajuta”, a declarat Gigi Becali pentru digisport.ro.

ADVERTISEMENT

Claudiu Keşeru jucase pentru două echipe în actualul sezon

La începutul sezonului, Claudiu Keşeru a jucat 60 de minute pentru Ludogoreţ, în preliminariile Champions League, cu Şahtior Saligorsk, ca mai apoi să fie trimis la echipa a doua.

La finalul lunii august, Claudiu Keşeru s-a transferat la FCSB, mutare anunţată în exclusivitate de FANATIK, astfel că atacantul de 35 de ani bifase două echipe şi nu putea să se mai transfere în această iarnă.

ADVERTISEMENT

Revenit la FCSB, după şase ani, Claudiu Keşeru a pornit ca din puşcă şi a marcat 4 goluri în primele 5 meciuri, printre victime numărându-se şi Dinamo, împotriva căreia a înscris în chiar prima partidă de la revenire.

FCSB pregăteşte în România a doua jumătate a sezonului

FCSB s-a reunit luni, 3 ianuarie, pentru startul cantonamentului, însă jucătorii lui Toni Petrea nu vor pleca în străinătate. Vicecampioana României se va pregăti la baza din Berceni pentru a doua jumătate a sezonului.

ADVERTISEMENT

Roş-albaştrii nu sunt singurii care au decis să pregătească a doua jumătate a sezonului în România. La fel o vor face Dinamo, FC Argeş, Farul, CS Mioveni, Gaz Metan Mediaş şi Academica Clinceni.

Clasată pe locul 2, după 21 de etape, FCSB se va duela cu CFR Cluj în prima etapă din 2022, derby care se va disputa în weekend-ul 22-23 ianuarie. În prezent, ardelenii au un avans de 10 puncte faţă de rivala la titlu.

După duelul cu CFR Cluj, FCSB se va deplasa pe terenul lui Dinamo şi apoi va primi vizita lui FCU Craiova. Până la finalul sezonului regulat, roş-albaştrii vor mai evolua cu Academica Clinceni, Chindia, CS Mioveni, Farul, FC Argeş şi FC Voluntari.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – CFR Cluj: 2,47 este cota pentru „peste 2,5 goluri marcate”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT