Fotbal intern

Gigi Becali, despre greșelile arbitrului Cojocaru: „Dă-ți, mă, tată, demisia! Du-te acasă!”

18.02.2019 | 23:01
Gigi Becali despre greselile arbitrului Cojocaru Dati ma tata demisia Dute acasa
Adrian Cojocaru

FCSB a mai pierdut două puncte după ce a făcut doar un egal cu Concordia Chiajna, scor 0-0. În finalul partidei, roș-albaștrii au avut un penalty neacordat de către arbitrul Adrian Cojocaru, la un duel dintre Dennis Man și Andrei Marc. La sfârșitul meciului, patronul FCSB Gigi Becali a avut o reacție destul de dură la adresa arbitrului din meciul contra ilfovenilor.

Becali nu s-a arătat mulțumit de arbitrajul de la acest meci: „Trebuia să dea penalty, dar nu știu de ce nu a dat. Nu pot să dau vine pe vreun jucător. Au luptat, dar e și terenul ăsta. Cert e că dacă faci 2 egaluri cu Dunărea Călărași și Concordia Chiajna, nu poți să ridici pretenții la titlu. Nu am ce să spun, dar una peste alta am avut penalty clar. Ar fi trebuit al doilea galben la Ropotan. Un arbitru prea slab dacă nu vede al doilea galben și penalty.”

Arbitrul Cojocaru, criticat de Gigi Becali: „Nu mai crește deloc”

Gigi Becali l-a criticat pe Cojocaru pentru prestațiile foarte slabe și pentru faptul că nu a progresat deloc în ultimii ani: „Arbitrul ăsta Cojocaru nu mai crește deloc? Îl știu de mic și nu mai crește deloc. E clar îi dă cu piciorul în cap. Nu vede? Dă-ți mă tată demisia, du-te acasă. Nu ai cum să nu vezi așa ceva. Am avut vreo două bare, una a lui Man și una a lui Coman, am avut și alte ocazii, multe, dar nu a vrut să intre mingea în poartă. Jucătorii s-au ferit să nu se accidenteze pe terenul ăsta.”

Nu doar patronul FCSB l-a criticat pe oficialul gălățean. Directorul sportiv al roș-albaștrilor, Mihai Stoica, l-a făcut praf pe Cojocaru„Ne-a arbitrat la un meci foarte important cu CFR Cluj, pe ceață! Acolo pe ceață a văzut să îl elimine pe Alibec, să nu dea penalty pentru noi, să dea penalty pentru CFR! Mi se pare extraordinar. Nu înțeleg cum un arbitru de talia lui Cojocaru… L-am avut junior la Oțelul Galați… Știți ce mi-a spus Cojocaru după meci? >. Poftim?”, a zis oficialul FCSB.