Fotbal intern

Gigi Becali l-a distrus pe autorul golului, Florinel Coman, după CFR-FCSB 1-1: “Bagă câte 2 pachete de țigări pe zi!”

16.09.2018 | 23:50

CFR Cluj și FCSB s-au duelat în runda cu numărul 8 din Liga 1 Betano. La finalul întâlnirii, scorul a fost egal, 1-1, iar după meci Gigi Becali s-a arătat nemulțumit de jocul echipei și i-a distrus pe Florinel Coman și pe Mihai Bălașa.

FCSB este lider în Liga 1 Betano în urma egalului obținut pe terenul celor de la CFR Cluj, însă patronul Gigi Becali nu este deloc mulțumit de jocul echipei. La finalul partidei de la Cluj-Napoca, finanțatorul și-a făcut praf jucătorii.

ADVERTISEMENT

“Am întâlnit un CFR rănit. Nu zic, nu comentez de CFR. Dar dacă noi… uite Florine Coman… Mă, dacă ai 8 metri în fața porții, dă gol! Aştepţi să-ţi dea pasă adversarul, ca să dai gol? Dă gol dacă eşti fotbalist, ce-ţi arăţi muşchii? Nu am avut nici adversar combativ, nu pot să spun asta. Ce să-mi placă dacă noi am jucat în trei jucători? Stan, Benzar şi Gnohere! Mai sunt 10 secunde, du-te, bă, şi dă mingea în faţă! Ce faci? Aştepţi să vină Ţucudean să o dai în aut? Era bine să dea Ţucudean gol? Bă, nu ţi-e ruşine? Dă, bă în ea!”, a tunat Becali la finalul meciului.

CFR-FCSB 1-1. Cele mai tari imagini din derby-ul Ligii 1 Betano

Gigi Becali i-a distrus pe Florinel Coman și Mihai Bălașa, după CFR-FCSB 1-1

“Nu avem treabă în atac, dar noi am pierdut că a fost praf mijlocaul terenul. Filip… păi poţi să fii fotalist… Pasezi numai la adversari. Stau şi mă gândesc că dau 10-15 mii la jucători din ăştia şi nu îmi vine să cred, că-mi vine să mă las de fotbal definitiv. Tu aştepţi să-ţi dea gol, tu, Nedelcu? Nu, mă, el era cu dormitorul pe teren! Am dat 2 milioane pe el, dar degeaba! Îi termin eu? Să-l vedem şi pe Zlatinski. Vreau să văd şi eu un mijlocaş din 5-7, unul să găsesc. Bă, dar nu îl găsesc! Avem şase mijlocaşic centrali. Lui Ovidiu Popescu nu ai ce să-i reproşezi. Acolo îţi trebuie jucători cu creier, cum să-l laşi pe Djokovic să dea cu capul la poartă?”, a adăugat Becali.

ADVERTISEMENT

Patronul FCSB și-a făcut praf jucătorii și a spus că Florinel Coman nu ar da randament din cauza țigărilor. “Dacă bagă ţigări… câte două pachete bagă în el, l-am văuzt. E distrus, e mort. Lasă, mă, ţigara, dacă vrei să fii fotbalist. Degeaba are talent, vede jocul, e super fotalist, are talent cât carul. Dar dacă nu poţi să alergi la fotbal… Țigările astea nu mai sunt cum erau odată. Au substanţe drogangiste, 32 de substanţe faţă de atunci. Au dulceaţă şi un drog pe care e greu să îl laşi”, a mai spus Gigi Becali.