Fotbal intern

Gigi Becali confirmă FANATIK! E gata să renunțe la cel mai important transfer făcut în vară: „L-am oferit pe Manea mai multor cluburi”

06.01.2020 | 18:39
Gigi Becali confirma FANATIK E gata sa renunte la cel mai important transfer facut in vara Lam oferit pe Manea mai multor cluburi
ADVERTISEMENT

Gigi Becali a declarat că este dispus să renunțe în iarnă la Cristi Manea, cel mai important transfer realizat în perioada de transferuri din vară. FANATIK a anunțat că fundașul dreapta este pe „lista neagră” a lui Becali de la începutul lunii decembrie și, cel mai probabil, va pleca înaintea startutului părții secunde din Liga 1.


  • (P) Cota BETANO pentru CFR Cluj – FCSB: 2,45 este cota pentru ”Peste 2.5 goluri”. Vezi aici mai multe cote!

ADVERTISEMENT

Cristi Manea, „pe făraș” la FCSB

Cristi Manea a fost adus de FCSB în ultimele ore ale perioadei de mercato din vară, sub formă de împrumut pentru restul sezonului, iar transferul a fost privit ca o adevărată lovitură dată de Gigi Becali. Totuși, fostul internațional de tineret nu a reușit să se impună în tricoul roș-albastru, fiind ținut pe banca de rezerve de Vali Crețu.

După șase luni la FCSB, Gigi Becali anunță că l-a propus pe fundașul dreapta la două cluburi din prima divizie, semn că vrea să scape de Manea încă din ianuarie:

ADVERTISEMENT

L-am oferit pe Cristi Manea mai multor cluburi, precum FC Voluntari și Gaz Metan”, a declarat Gigi Becali, conform Gsp.

FANATIK a anunțat încă de la începutul lunii decembrie că Manea va fi unul dintre fotbaliștii de care FCSB se va despărți în iarnă, după ce Gigi Becali l-a certat în fața echipei, la o vizită surpriză avută de patron la baza din Berceni.

ADVERTISEMENT

Manea, patru apariții în tricoul roș-albastru

Cristi Manea a evoluat în doar patru partide pentru FCSB, două în Cupa României, cu Metaloglobus și Universitatea Cluj, și a avut alte două apariții în campionat, în derby-ul cu Dinamo și cu Poli Iași, unde a intrat din cauza suspendării lui Vali Crețu.

Din cauza lipsei de jocuri de la echipa de club, Cristi Manea a ratat contactul și cu echipa națională, ultima prezență în tricoul primei reprezentative fiind bifată pe 23 martie, în meciul cu Suedia, debutul din preliminariile Campionatului European.

ADVERTISEMENT
  • 30.000 de euro pe lună încasează Manea la FCSB
  • 2.500.000 de euro ar fi trebuit să plătească Gigi Becali pentru transferul definitiv al lui Cristi Manea
ADVERTISEMENT