Sport

Gigi Becali confirmă FANATIK: Florinel Coman se întoarce pe teren: „A revenit”. Transferul de excepție pe care îl pregătește patronul FCSB

FANATIK a anunțat în exclusivitate că Florinel Coman și-a revenit după accidentare și este la 100% din capacitate, lucru confirmat și de către patronul FCSB, Gigi Becali.
11.01.2022 | 13:09
Gigi Becali confirma FANATIK Florinel Coman se intoarce pe teren A revenit Transferul de exceptie pe care il pregateste patronul FCSB
ADVERTISEMENT

FANATIK a anunțat în exclusivitate că Florinel Coman nu mai are dureri și se pregătește la turație maximă de meciul cu rivala CFR Cluj.

Gigi Becali a făcut un buletin medical al jucătorilor care au suferit accidentări grave, printre care Ionuț Panțîru și Ivan Mamut, despre care FANATIK a scris în exclusivitate.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali anunță revenirea lui Florinel Coman la FCSB

Florinel Coman a lăsat în spate calvarul din ultimul an și trage la tare în cantonamentul de la Berceni. Mijlocașul FCSB-ului ar putea reveni pe gazon chiar la derby-ul cu CFR Cluj, din etapa a 22-a din Casa Pariurilor Liga 1.

„Nu știu cum stăm. Vorbesc cu Meme și Toni Petrea. Știu că au revenit nu știu ce accidentați, că a revenit Florinel Coman, că Panțuru și Mamut sunt și ei bine”, a declarat Gigi Becali la Pro X.

ADVERTISEMENT

Pe lista revenirilor se înscriu astfel și Ionuț Panțîru și Ivan Mamut, care vor relua pregătirea, însă mai au de așteptat până când se vor întoarce pe teren.

Accidentare horror pentru Ionuț Panțîru

FANATIK a anunțat în exclusivitate că Ionuț Panțîru a suferit o accidentare groaznică și a trecut prin două intervenții chirugicale. Fundașul stânga a fost lovit chiar de către coechipierul său, Adrian Șut, în meciul cu Sepsi Sfântu Gheorghe și stă pe tușă de aproape mulți ani de zile, mulți fiind în dubiu dacă jucătorul ar mai putea reveni la forma de dinainte de accidentare.

ADVERTISEMENT

FANATIK a anunțat de asemenea în exclusivitate că Ivan Mamut se va opera și nu va mai juca în 2021. Fostul atacant al Universității Craiova a avut pubalgie și a jucat doar patru meciuri în tricoul FCSB, ultimul împotriva lui CFR Cluj pe 29 august 2021.

Gigi Becali anunță un transfer mai scump decât cel al lui Dennis Man la Parma

Gigi Becali e convins că Ianis Stoica și Octavian Popescu vor fi următoarele două transferuri răsunătoare în străinătate pentru FCSB, însă mizează mai ales pe „perla” lui, Tavi:

ADVERTISEMENT

„E posibil. Mai spectaculos ca al lui Dennis Man cu siguranță va fi. Ianis este și el, dar Tavi Popescu e ceva de mare excepție. Peste un an-doi va fi un transfer foarte mare”, anunță Gigi Becali.

Patronul FCSB se teme de o criză financiară care ar putea veni și nu mai este dispus să investească milioane de euro în fotbal pentru propria imagine: „Eu vreau să îmi acopăr picioarele să nu vină frigul. Nu mai dau milioane! E nebunie! Eu am scăpat de slava deșartă și nu am nevoie de celebritate. E o afacere. Dacă pierd bani din buzunar, i-o dau cui vrea să se joace cu mingea, să o bage în poartă”.

Becali se bucură că FCSB nu a mai mers în cantonament în Turcia

FCSB și Farul Constanța sunt singurele echipe din play-off care au decis să nu meargă în cantonament în străinătate, la fel ca celelalte cluburi, iar Gigi Becali se felicită pentru decizia luată:

„Se plângeau că nu merg în Turcia. Ei spun prognoza și Dumnezeu face să înghețe acolo și nu ține cont de știință. Le-a dat să vadă cum e! Și m-a sunat apoi Meme: «Uite ce ca lumea e la noi și cum e acolo!». Și vaccinul la fel! Nu a mai ținut cont Dumnezeu de știință și vaccin”.

Valeriu Iftime a declarat că și-l dorește pe Denis Haruț înapoi la FC Botoșani, însă Gigi Becali nici măcar nu a vrut să audă de un posibil transfer al fundașului: „Cum sa i-l dau pe Harut înapoi? Nu e de vânzare. Avem încredere în el și nici nu se pune problema. Am zis eu că nu sunt mulțumit de el? Fundaș dreapta e foarte bun Crețu și are și experiență. E posibil să îl vedeți fundaș central pe Haruț”.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – CFR Cluj: 2,05 este cota pentru „ambele echipe înscriu”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT