Fotbal intern

Gigi Becali confirmă FANATIK! „Le-am spus impresarilor să le găsească echipe”

13.03.2019 | 12:57
Gigi Becali confirma FANATIK Leam spus impresarilor sa le gaseasca echipe

Gigi Becali a confirmat FANATIK și a precizat că într-adevăr există o listă cu jucători care vor pleca de la echipă în vară. Latifundiarul din Pipera s-a supărat rău de tot după înfrângerea din prima etapă de play off, scor 1-2 cu Viitorul și vrea să scape de unii fotbaliști cu salarii mari și prestații nu tocmai pe gustul patronului. Becali a spus că a luat deja legătura cu impresarii fotbaliștilor și le-a solicitat acestora de urgență oferte pentru ei.

Gigi Becali confirmă FANATIK: 3 jucători sunt OUT!

„Adrian Stoian și Florentin Matei, am vorbit cu impresarii și i-am spus și lui MM, căutați-vă echipe din vară. Nedelcu am sunat și la el la impresar și mi-a zis, bă, stai că are America, că acolo se pot face transferuri. Găsește-i echipă că nu cred că mai poate juca la noi.

Nu vreau să supăr pe nimeni, dar la Steaua trebuie să joci fotbal nu să stai pe lângă adversar, să te limbi pe lângă el. Ianis e fotbalist, dar dacă voi sunteti 3, nu se poate. Ianis jos fiind vă driblează, păi dacă se mai și ridică, ce facem? Acolo sunt doi mijlocași și tu îl lași pe Ianis să facă ce vrea? Normal că sunt dezamăgit, a declarat Gigi Becali pentru PRO X.

Gigi Becali confirmă FANATIK! Gigi Becali la conferinta de presa a prezentarii noului antrenor al FCSB, desfasurata la Palatul din Aleea Alexandru din Bucuresti, marti 27 decembrie 2018. © FOTO Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
Gigi Becali nu crede că FCSB are forță să ia titlul în acest sezon

Becali, totul despre lupta la titlu

Dezamăgit de prestația unor jucători, latifundiarul din Pipera recunoaște că în acest moment FCSB nu poate intra în lupta pentru titlu. Becali crede că trupa lui Mihai Teja nu are forță pentru a se bate cu CFR, dar, cu toate acestea, poate termina peste Universitatea Craiova.

„CFR va fi campioană, noi locul 2, Craiova, locul 3, așa văd eu echipele ca putere. Visează și Hagi, dar nu mai are nicio șansă. Eu vorbesc pe valoare de echipă, valoric, pe putere. Cea mai puternică e CFR, după aia, cred nu ne poate depăși Craiova cu tot respectul, cum nici noi nu avem puterea CFR-ului. Nu o spun cu niciun fel de răutate, de dușmănie sau ca să supăr pe cineva”, a mai spus Becali.

  • 3 este locul ocupat de FCSB în clasamentul Ligii 1 Betano