Fotbal intern

Devis Mangia la FCSB?! Italianul și-a luat deja bilet și e pregătit să vină la negocieri. Îi acceptă Becali condițiile? EXCLUSIV

02.08.2019 | 13:25
Devis Mangia la FCSB Italianul sia luat deja bilet si e pregatit sa vina la negocieri Ii accepta Becali conditiile EXCLUSIV

Bogdan Andone şi-a dat demisia de la FCSB imediat după meciul pierdut cu Alashkert, scor 2-3, în Europa League. Chiar dacă echipa s-a calificat, Andone şi-a dat demisia după meci, spunând că Gigi Becali este singurul om care decide la echipă.


UPDATE, 2 august, ora 13:05. Devis Mangia este primul nume la care Gigi Becali s-a gândit pentru a-i urma lui Bogdan Andone. Din informațiile FANATIKitalianul și-a cumpărat deja bilet și e pregătit să vină la negocieri cu patronul FCSB. Bineînțeles, dacă acesta din urmă nu se răzgândește! Becali trebuie să decidă dacă-i va accepta sau nu condițiile lui Devis Mangia, care, așa cum ne-a obișnuit de la Craiova, vrea să vină cu un staff propriu, alcătuit din 6 oameni!


Devis Mangia, prima variantă a lui Gigi Becali pentru FCSB!

ȘTIREA INIȚIALĂ, 2 AUGUST, ORA 00:20. FANATIK a dezvăluit în exclusivitate, cu o oră înainte de terminarea partidei, că Bogdan Andone va pleca după meci și că Gigi Becali s-a gândit deja la un înlocuitor, principala variantă fiind italianul Devis Mangia. Gigi Becali a confirmat informaţiile noastre recunoscând că a vorbit cu Meme Stoica înainte de meci de această variantă.

“Vorbeam înainte de meci. Andone e băiat bun, dar trebuie să punem antrenor la un moment dat. Ne gândeam la Mangia. Îmi spunea Meme. Gică Hagi i-a spus lui Teia că Mangia e singurul antrenor cu care s-a luptat tactic. O să luăm în calcul şi asta. O să fac o rugăciune şi o să vorbesc iar cu Meme Stoica în seara asta”, a spus Gigi Becali la PRO X.

Gigi Becali confirmă FANATIK! Mangia, primul nume pe lista patronului FCSB Am vorbit cu Meme! Italianul și-a dat acordul să vină. EXCLUSIV
Devis Mangia la conferinta de presa de dupa meciul de fotbal dintre Universitatea Craiova si CFR Cluj, din cadrul Playoff-ului Ligii 1 Betano, disputat pe Stadionul Ion Oblemenco din Craiova

Devis Mangia, pe lista lui Gigi și în urmă cu două luni. Acum şi-a dat acordul

Devis Mangia a fost ultima dată la Universitatea Craiova, echipă de care s-a despărţit în primăvară, după înfrângerea din play-off cu Viitorul, scor 1-2. Italianul a câştigat Cupa României cu oltenii în anul 2018. Devis Mangia este liber de contract din luna aprilie, de când a plecat de la Craiova.

Devis Mangia a fost una dintre variantele pe care Gigi Becali le-a avut și în vară, înainte de a-l numi pe Bogdan Andone ca înlocuitor al lui Mihai Teja, pe care patronul l-a dat afară după ce a ratat titlul în sezonul trecut. Nu s-a ajuns la un acord atunci, dar acum FANATIK a aflat că Becali a vorbit deja cu Mangia și italianul și-a arătat disponibilitatea de a veni la FCSB. Părțile vor bate, probabil, palma în acest week-end!

 

Tags: