News

Gigi Becali confirmă tot ce a declarat Giovani în Fanatik despre Man. ”Nu știe Ana că negociez cu Parma prin Giovani”

26.01.2021 | 22:54
Gigi Becali confirma tot ce a declarat Giovani in Fanatik despre Man Nu stie Ana ca negociez cu Parma prin Giovani
ADVERTISEMENT

Finanțatorul echipei FCSB, Gigi Becali, a confirmat tot ce a declarat vărul său Giovani în FANATIK și anunță că se află în negocieri avansate cu Parma pentru transferul lui Dennis Man.

Giovani Becali a acordat un interviu detaliat pentru FANATIK în care dezvăluie toate culisele transferului lui Dennis Man de la FCSB la Parma.

ADVERTISEMENT

Cunoscutul impresar povestește pas cu pas cum s-a ajuns la această ofertă, de ce depinde, cât a cerut Gigi Becali, cât ar urma să câștige jucătorul, ce clauze au fost discutate.

Negocierile dintre Gigi Becali și Parma pentru Man, confirmate de finanțatorul FCSB

”Am vorbit direct cu patronul, americanul, miliardarul. Povestea a început de-acum o lună, când eu le-am făcut oferta scrisă de 12 milioane. Ei au revenit acum câteva zile, și-au dat seama că sunt duși pe niște piste greșite nu știu de cine. Am vorbit și cu Giovani, că el se cunoaște cu ăia pe-acolo”, a declarat Gigi Becali despre negocierile cu Parma pentru Dennis Man.

ADVERTISEMENT

”Eu nu i-am spus lui Ana că Giovani negociază pentru mine cu Parma. Ea mi-a făcut o ofertă de 10 milioane cu plată în 4 ani, dar eu i-am spus lui Vali Argăseală că nu pleacă pe mai puțin de 15 milioane. Mă deranja oferta aceea. Patronul m-a sunat să știe care e adevărul”, a mai spus finanțatorul FCSB la emisiunea Fotbal Club de la Digi Sport.

”Mi-a spus că se scuză, că sunt unele persoane care spun că se poate lua cu mai puțin. Prețul va fi 13 milioane plus să joace 15 meciuri la echipa națională în 5 ani, de unde mai vine un milion și să dea 10 goluri în 2 ani la Parma”, a precizat patronul FCSB.

ADVERTISEMENT

Becali nu-l vinde pe Man fără garanție bancară

”Ei vor să dea banii în doi ani și jumătate, n-am nicio problemă, numai că vreau o scrisoare bancară, pentru că ei sunt pe loc retrogradabil și e posibil să intre în faliment, că s-a mai întâmplat.

Dacă bagă societatea în faliment nu mai primesc nimic, mai ales că au cheltuit mulți bani în vară, dar pe mine nu mă interesează. Ei spun că nu se practică așa ceva, dar eu nu accept dacă nu am garanția asta”, a continuat Gigi Becali, care a confirmat tot ce a spus Giovani în interviul pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

”A vorbit și MM Stoica, el știe engleză, el știe exact despre ce este vorba, le-a dat numărul de telefon, el nu dă numărul la multă lume. Le-a spus să îl sune la orice oră, dar i-am zis să le spună că fără garanție bancară nu pleacă nicăieri. Afacerea s-a făcut, doar că vreau garanție”, a încheiat latifundiarul din Pipera.

FANATIK a anunțat în exclusivitate, la mijlocul lunii ianuarie că Gigi Becali a primit o ofertă pentru Dennis Man din partea grupării din Serie A, Fiorentina. Propunerea în valoare de 12 milioane de euro făcută de formația din Toscana nu a fost acceptată de patronul FCSB.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Poli Iași: 37,00 este cota pentru „scor corect: 2-2”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT