Fotbal intern

Cât a plătit FCSB pentru Darius Olaru. Gigi Becali a confirmat toate informațiile FANATIK

20.05.2019 | 21:49
Cat a platit FCSB pentru Darius Olaru Gigi Becali a confirmat toate informatiile FANATIK

Gigi Becali a făcut anunțul public al transferului lui Darius Olaru. Declarația finanțatorului de la FCSB confirmă cele apărute mai înainte pe FANATIK.RO. Gigi Becali a reușit să facă transferul pe care și l-a dorit şi sezonul acesta care se încheie luni seară, cu partida de la Giurgiu, dintre Astra şi Sepsi Sfântu Gheorghe. Primele runde de tratative, care s-au desfăşurat cu luni în urmă, au eşuat, FCSB consisderând prea mare suma de 500.000 de euro, solicitată de medieşeni.

Gigi Becali confirmă transferul lui Darius Olaru la FCSB

Nu a fost atunci cu 500.000, este acum cu 600.000, pentru că, între timp, preţul jucătorului a crescut ca urmare a faptului că Darius Olaru este titular incontestabil la Gaz Metan şi, mai ales, are mari şanse să se numere printre jucătorii care vor face deplasarea în iunie, în Italia, cu naţionala U 21, la turneul final al CE, acolo unde România se află într-o grupă de foc, alături de Anglia, Franţa şi Croaţia.

Da, este adevărat. L-am luat pe Olaru. Am dat 600 de mii de euro și l-am luat pe băiat– a spus Gigi Becali pentru Digisport, după ce a realizat astfel al treilea transfer pentru noul sezon, după fundaşul Claudiu Belu de la Astra şi a lui Răzvan Oaidă de la Botoşani. Medieşenii pierd astfel un jucător cheie, care are însă mari şanse să regăsească la FCSB pe cel care l-a avut pe bancă în ultima perioadă, la Gaz Metan, pe Edi Iordănescu.

Darius Olaru la FCSB. Gigi Becali a confirmat transferul. FOTO: HEPTA.RO
Darius Olaru la FCSB. Gigi Becali a confirmat transferul. FOTO: HEPTA.RO

Darius Olaru va mai rămâne la Mediaș cel puțin încă șase luni

Este însă foarte posibil ca, deși l-a cumpărat pe Darius Olaru, FCSB să îl mai lase până în iarna lui 2020 la dispoziția lui Gaz Metan, iar acest împrumut s-ar putea prelungi chiar pe durata întregului sezon care va începe în vară! Aceasta pentru ca jucătorul să continue să aibă meciuri în picioare.

Darius Olaru s-a aflat și în atenția altor două cluburi de top din Liga 1 Betano, după cum a recunoscut și Edi Iordănescu. Fără a se preciza numele acestora se pare că ar fi fost vorba de campioana CFR Cluj și de Craiova, dar faptul că și jucătorul a ales FCSB poate fi un indiciu serios inclusiv asupra faptului că pe bancă ar urma să ajungă Edi Iordănescu.

Câte goluri și pase decisive a avut Darius Olaru în acest sezon

În acest sezon Darius Olaru a jucat 33 de meciuri, oferind cinci pase decisive și reușind să înscrie trei goluri. Este un mijlocaș cu tehnică bună și care are un travaliu decent, neavând perioade de dispariție din joc. Și Mirel Rădoi, selecționerul de la naționala U21 are o părere foarte bună despre jucătorul medieșean.